Creșterea animalelorŞtiri agricole

VIDEO! INCENDIU PUTERNIC: PESTE 1.700 DE PURCELUȘI AU ARS DE VII!

Foto arhivă

Pagubă imensă la o fermă din județul Prahova. Un incendiu violent a izbucnit astăzi – marți, 19 august, în localitatea prahoveană Urlați la o fermă de porci. Ajunși la fața locului pompierii nu au mai putut face nimic pentru cei 1.700 de purceluși prinși în flăcările violente!

Pompierii militari au fost în alertă, după ce, la ora 15:30 minute, a izbucnit un incendiu violent la o fermă în care se aflau mai multe animale, din localitatea prahoveană Urlati, în apropierea morii Oltina.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova la sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp. În interiorul halei se aflau peste 1700 de purceluși care nu au mai putut fi salvați.

La fața locului au intervenit, inițial, trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, însă a fost nevoie de suplimentarea forțelor de intervenție cu alte două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

25 de pompieri militari  au acționat pentru lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Momentan nu s-a stabilit care sunt cauzele incendiului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu