• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Bucătarul de la ”Cireașa de pe tort” și-a luat fermă la Fetești: „Cultivăm grâu, rapiţă şi floarea-soarelui”

    agrointeligenta.ro -

    Specialistul culinar pe care îl vedem în noua serie a emisiunii „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV, nu are stare și s-a apucat de agricultură! Remus Nica a investit într-o fermă la Fetești și planifică să cultive inclusiv lavandă.

    “În ultimul timp, am fost foarte atras de agricultură şi, împreună cu un prieten din copilărie, am cumpărat o fermă micuţă unde cultivăm grâu, rapiţă şi floarea soarelui. Mi-aş dori să cultivăm şi lavandă, care din punct de vedere economic este foarte rentabilă, iar estetic, este superbă! Cei care au avut ocazia să vadă câmpurile de lavandă ştiu cât de frumoase sunt”, povesteşte Remus Nica.

    Specialistul culinar i-a luat locul lui Horia Vârlan la emisiunea de la Prima TV unde face glume pe seama vedetelor alături de  Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor. “Cu Codruţ Kegheş a existat chiar din primul moment o simpatie reciprocă. La Cireaşa de pe tort sunt înconjurat de o echipă de profesioniști, iar atmosfera este destinsă, ceea ce mă face să mă simt în largul meu”, a mai spus Nica.

    627x0


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Ministrul Agriculturii din Ucraina: arestat, eliberat pe cauțiune, încă își exercită atribuțiile de ministru