• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Guvernul – decizie astăzi care îi vizează și pe fermieri Fermier cu 40 de vaci de lapte: Am scos ferma la vânzare! Vând tot și emigrez în Spania! Câte kg are un metru cub de lemne în funcție de tipul lemnului

    Ultimele știri

    Subvenții APIA 2025. Data la care se reiau plățile către fermieri după Anul Nou Ninsori, ploi și vânt puternic – județele care au intrat sub alertă meteo până în a doua zi de Crăciun Atenție, se fură oi! Un cioban a rămas fără animale înainte de Crăciun