Primește revista gratuită Promovează afacerea ta Despre noi și contact
CATEGORII PRODUSE ARTICOLE EXTERNE AUTORI ARHIVĂ

IERI 22:07 Alianța Industriei Semințelor din România și ROMAPIS au semnat un protocol de colaborare

IERI 21:10 Anunțul directorului APIA despre demararea plăților în zootehnie!

IERI 20:52 98.000 de agricultori nu au primit niciun euro de la APIA! Când intră și ei la plată?

Oierii reacționează în scandalul brânzei cu E.coli: ”Cei care au greșit să își asume și să nu lovească în tot sectorul ovin”

nechifor-ionica

Crescătorii de oi din România sunt îngrijorați pentru evoluția vânzărilor din perioada următoare. Și așa aflați într-o situație dificilă din cauza întârzierilor la subvenții, alerta europeană care viza produsele din lapte de oaie provenite din România a căzut ca un trăznet peste ei.

”Legat de scandalul cu brânza de oaie, științific este demonstrat că un produs fie că vorbim de brânză sărată sau telemea, din lapte de oaie dacă stă 60 de zile la maturare dispar toți germenii și nu mai există niciun pericol în a consuma produsul. Dacă problema este la Brădet, să-și asume greșeala și să nu lovească în tot sectorul ovin. Singurul sector care a progresat în ultimii ani și care intră în competiție cu statele puternice, este pus în genunchi nevinovat”, ne-a declarat Ionică Nechifor, fondatorul şi preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine şi Caprine MOLDOOVIS și, totodată, secretar general al Romovis.

Vă reamintim că autoritățile italiene au emis ieri o avertizare europeană privind brânza românească de oaie. Alerta vine în urma confirmării unui caz de îmbolnăvire cu E.coli la Florența, unde un copil de 14 luni dintr-o familie de români a fost internat în stare gravă cu sindrom hemolitic uremic. În urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că micuțul mâncase brânză din România, iar probele au indicat contaminarea acesteia cu E.coli.

Foto: btonline.ro

nut

Înființarea unei livezi de nuci cu fonduri europene: Afacerea agricolă la care investiția se amortizează de la prima recoltă

ferma de gaini ouatoare

20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5.000 de euro

curs3

Cum începi o afacere cu ciuperci. Primul pas: şcoala de ciupercari

fermierii romani in Austria

Fermieri români, șocați de ce au văzut în fermele din Alpi: Produc iaurt „bio” cu chimicale și îl vând în școli!

Cel mai ieftin schimb valutar în cont Cum să cumperi din SUA, mai ieftin Cel mai ieftin transfer de bani internațional
NUME (necesar)
E-MAIL (nu va fi publicat)
WEBSITE (opţional)
ABONAMENTE CONTACT PUBLICITATE TERMENI ȘI CONDIȚII COOKIES