• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Semănătoarea Bednar Omega OO: plasare precisă a semințelor, consolidare a solului și germinare uniformă

    agrointeligenta.ro -

    BEDNAR OMEGA este o semănătoare de încredere proiectată pentru înființarea de numeroase culturi în condiții variate, atât în ce privește solul cât și umiditatea. Versatilitatea este principalul avantaj al acestei semănători. Înființarea culturii este piatra de temelie a unei recolte bogate. Fiecare fermier își dorește o cultură echilibrată, viguroasă, cu o dezvoltare accelerate pe care o pot obține cu Omega.

    Conceptul semănătorii Omega poate fi descris simplu și ușor – performanță ridicată în ce privește pregătirea solului, cu un flux perfect al materialului, ajustare variabilă pentru fiecare secție de lucru cu o nivelare și consolidare excelentă a solului precum și plasare precisă a semințelor datorate sistemului eficient, și totuși simplu, de copiere a conturului al brăzdarelor de semănat. Totul este ușor de operat și cu o amplasare clară. Acesta asigură o însămânțare de calitate ridicată în orice condiții.

    La proiectarea semănătorii Omega am pus accent pe plasarea precisă a semințelor și pe consolidarea excelentă a solului. Aceste două principii de bază, alături de distanța suficientă între plante, sunt cruciale pentru o însămânțare de calitate ridicată cu germinare uniformă. Datorită seccției de brăzdare am putut crește semnificativ calitatea pregătirii patului germinativ, în special în condiții dificile de lucru”, explică Jan Bednář.

    Semănătoarea BEDNAR Omega OO 6000
    Semănătoarea BEDNAR Omega OO 6000

    Beneficii care aduc economii:
    – Pregătire de calitate a solului dintr-o singură trecere ce asigură o înființare precisă a culturii mulțumită secților individuale de lucru care pregătesc terenul perfect astfel încât brăzdarele de semănat să realizeze o lucrare excelentă, plasând semințele la adâncimea reglată exact.
    – Viteze mari de lucu – asigură respectarea perioadei optime de semănat. Vitezele mare de lucru (13–15km/h) se datorează stabilității perfecte a semănătorii și sistemului precis de dozare a fluxului de sămânță.
    – Posibilitatea de a lucra chiar și în condiții dificile – Conceptul tehnic al semănătorii Omega permite lucrul chiar și în condiții extreme cu umiditate ridicată, secetă sau cantități mari de resturi vegetale.
    – Reducerea numărului de treceri – semănătoarea este capabilă să atingă o calitate ridicată a lucrării dintr o singură trecere. În multe cazuri este posibil să nu se mai realizeze unele lucrări care se fac de obicei înainte de semănat.

    Semănătoarea BEDNAR Omega OO 6000 Ferti
    Semănătoarea BEDNAR Omega OO 6000 Ferti

    OMEGA poate fi folosită pentru:
    – Înființarea de culturi cu tehnologie de cultivare minimă
    cu o cantitate mai mare de resturi vegetale pe suprafață.
    – Înființarea de culturi cu tehnologie convențională (arătură). Posibilitatea de a semăna direct în arătură datorită nivelării precise și a reconsolidării solului.
    – Înființarea de culturi direct în miriște datorită celor două rânduri de discuri.
    – Înființarea de culturi fără griji pe soluri grele sau cu umiditate ridicată datorită posibilității de a ridica discurile de cultivare și de a folosi doar brăzdarele cu discuri ondulate – fără bulgări. Îmbunătățirea calității pregătirii solului în teren uscat datorită folosirii simultane atât
    a discurilor cât și a brăzdarelor.
    – Semănat cu orice tip de semințe, de la cele mai mici până la cele de porumb.
    – Înființarea de calitate a culturilor chiar și în cele mai complicate condiții. Semănătoarea Omega este proiectată pentru a face față
    chiar și în zonele denivelate unde este nevoie de un contur perfect (sistemul PSP)

    Secțile de lucru ale semănătorii Omega
    Secțile de lucru ale semănătorii Omega

    Secția de brăzdare cu discuri ondulate

    Dacă lucrați de soluri mediu-grele sau grele, cu siguranță veți aprecia posibilitatea de a dota semănătoarea cu brăzdare cu discuri ondulate. Datorită acestui echipament care se bazează pe anii de experiență a fermierilor de referință, veți obține o structură optimă a solului chiar și în condiții dificile, fără a crea bulgări, coame sau canale sau particule similare create de discuri. Lăsați în funcție doar brăzdarele și țineți secția de discuri ridicată – veți obține o structură afânată a stratului superior al solului fără crearea sau scoaterea de particule umede.

    Secția de brăzdare cu discuri ondulate
    Secția de brăzdare cu discuri ondulate

    Semănătorile din gama Omega sunt disponibile cu lățimi de lucru de 3,4 sau 6 metri cu cadru pliabil sau rigid, cu sau fără fertilizare.

    Pentru mai multe detalii vă rugăm accesați: http://bednar-machinery.com/ro/ sau contactați reprezentatul BEDNAR FMT din România: Petruș Darius tel: 0740 305 016 e-mail: darius.petrus@bednarfmt.com


    Te-ar mai putea interesa

    Ofertele AgroConcept – succes în fermele românești! Două tractoare livrate ”la pachet” în Constanța OUG aprobată de Guvern! Conducerea tractoarelor se poate face și cu permis categoria B! Programul Rabla pentru Tractoare – aprobat! Fermierii primesc bani pentru achiziția de utilaje noi

    Ultimele știri

    Oamenii de știință au creat o vacă modificată genetic care produce lapte pentru diabetici UE introduce o taxă de 95 euro/tonă la importurile de cereale din Rusia şi Belarus Indicele de împrimăvărare în regiunile agricole ale țării