• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agrointeligența – SINGURA REVISTĂ DE AGRICULTURĂ cu tiraj auditat de BIROUL ROMÂN DE AUDIT AL TIRAJELOR (BRAT)

    agrointeligenta.ro -

    Platforma media integrată Agrointeligența este, din luna decembrie 2016, membră a Biroului Român de Audit al Tirajelor (www.brat.ro). Astfel, începând cu luna ianuarie 2017, tirajul revistei Agrointeligența și traficul site-ului www.agrointel.ro vor fi auditate de singura organizație care este referință pentru industria publicității din România. În acest moment, revista Agrointeligența este singura revistă de agricultură auditată BRAT.

    Am făcut acest pas din respect pentru cititorii noștri și pentru partenerii comerciali. Nu se poate gândi o piață performantă a publicității în presa agricolă, fie că vorbim de print sau online, dacă nu apelăm la cele mai credibile instrument de auditare a tirajului și traficului: BRAT, și respectiv SATI. Vrem să ajutăm companiile de agribusiness să aibă un tablou complet, onest și credibil al performanței jurnalistice în acest sector. Ne mândrim că suntem lideri detașați la audiență cumulată online-print iar acest lucru va fi demonstrat și prin cifrele pe care BRAT le va pune la dispoziția companiilor care cumpără publicitate în presa agricolă. În februarie vom avea datele care ne vor confirma încă o dată că www.agrointel.ro este lider pe zona online iar în mai, studiul BRAT va certifica tirajul pentru 2017, comunicat deja partenerilor. Pentru print, cred că viitorul în zona de agribusiness este al unei reviste gratuite, care sa poată fi distribuită simplu și eficient, cu o bază de abonați relevantă pentru companii, și care să se susțină din activitățile online și de producție audio-video. Nu văd niciun alt model de business care să salveze revista tipărită. Iar noi vom demonstra acest lucru folosindu-ne de un audit independent și credibil, și nu de impresii sau de păreri. Îi așteptăm pe toți cei care cred în performanță și în inovație alături de noi, de echipa Agrointeligența”, a declarat Vlad Macovei, fondator și director general al platformei media integrate Agrointeligența.

    Ce este BRAT?

    BRAT este o organizaţie non-profit a industriei de media și publicitate ce are ca membri edituri de presă scrisă și online, agenții, regii și clienți de publicitate, difuzori de presă, companii ce dețin stații radio, companii de outdoor și alți terți interesați.

    Obiectivul BRAT este sprijinirea industriei de media și publicitate prin stabilirea unor metode și standarde comune privind modul de măsurare al indicatorilor de performanță ai produselor media.

    BRAT pune la dispoziția pieței de media și publicitate indicatorii de performanță obținuți în urma auditului și studiilor realizate.

    BRAT pune la dispoziția pieții de media și publicitate:

    • cifre independente – furnizate de un organism independent;
    • cifre credibile – obținute după standarde și metodologii selectate și recunoscute de întreaga piață;
    • cifre comparabile – toate publicațiile, site-urile, stațiile radio și locațiile OOH respectă aceleasi reguli, standarde și metodologii.

    BRAT oferă următoarele servicii:

    Auditul Tirajelor – reprezintă activitatea de auditare a datelor de difuzare a publicațiilor tipărite pe baza standardelor și metodologiilor stabilite de membrii asociației. Rezultatele auditului tirajelor pot fi consultate în pagina cifre de difuzare.

    SATI – studiu realizat de BRAT care măsoară audienta, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web. Rezultatele SATI pot fi consultate în paginile de rezultate trafic și rezultate audiență.

    Agrointeligența este platforma media integrată de agricultură cu cea mai mare audiență certificată. Agrointel.ro este cel mai citit site de agricultură din online-ul românesc cu o cotă de piață de 58% și cu o audiență medie lunară de 1.000.000 de vizite în 2016, conform trafic.ro. Revista Agrointeligența este singura publicație gratuită non-corporate de agricultură, distribuită lunar celor mai importanți și influenți fermieri din România. Agrointeligența WEB TV este cea mai vizionată emisiune de agricultură din social-media românească. Studioul de producție Agrointeligența realizează filmări, inclusiv în regim live Facebook și Youtube, pentru fermieri și companiile de agribusiness.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    ADAMA – alertă la culturile de cereale păioase: boli detectate de stațiile meteo, tratament urgent Hibridul de porumb Jumbo 48 de la Rodbun, potrivit pentru siloz și boabe Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție