Furaje, seminţe, îngrăşăminteSoluții pentru grădinăŞtiri agricole

Daciana F1 de la Agrosel – ardeiul gras care face toți banii!

Foto: Agrosel - www.agrosel.ro

Pe o piață a legumelor unde importurile fac legea, fermierii români își îndreaptă atenția către acei producători de semințe care au în portofoliu genetică cu care fermierii să obțină nu doar producții bune, ci și recolte cu aspect comercial, care să fie ușor de valorificat în piețe sau către supermarketuri. 

sediu Agrosel

Prin investiții proprii în cercetare-dezvoltare-inovație, AGROSEL – www.agrosel.ro este acum o soluție profitabilă pentru legumicultorii români. Acest lucru demonstrează că Agrosel poate fi considerat un partener de încredere pentru legumicultorii români, că aceștia au alături de ei nu doar un furnizor de semințe de calitate ci și un consultant. În acest scop, începând cu luna decembrie a anului 2016, AGROSEL a reluat seria prezentărilor de iarnă, având deja până în acest moment întâlniri cu legumicultorii din localitațile Cilieni-Olt, Desa și Dăbuleni-Dolj. Scopul întâlnirilor, după cum preciza dr. ing. Nanu Stefan, coordonatorul științific al firmei a fost prezentarea rezultatelor firmei AGROSEL din domeniul ameliorării plantelor.

Pentru legumicultorii care cultivă ardei gras în 2017, una dintre semințele-vedetă din portofoliul AGROSEL este Daciana F1 – hibrid de ardei gras de tip blocky. Plantele sunt viguroase, cu aparat foliar ce acoperă foarte bine fructele.

cum arata ardeiul gras Daciana F1

Majoritatea fructelor sunt de mărime medie (140-180 g), de culoare verde gălbui, ceea ce imprimă aspectul de prospețime al fructelor. Acesta constituie un avantaj pe o piață dominată de ardei de culoare galbenă. Plantele nu sunt sensibile la temperaturile ridicate din vară, astfel că hibridul poate fi etichetat ca având un mare potențial productiv și calitativ.

calitate ardei gras Daciana Agrosel productii ardei gras Daciana Agrosel

Folosind semințele AGROSEL, aveți garanția și siguranța obținerii nu doar a unor producții mari și de calitate, cât și garanția că veți readuce pe mesele românilor gustul și aroma legumelor tradiționale.

Semințele de ardei gras AGROSEL se pot achiziționa prin distribuitorii companiei sau chiar online, în două variante:

  • la prețul de 13,39 lei pentru pachetul cu 100 de semințe
  • la prețul de 63,49 lei pentru pachetul cu 500 de semințe.

Pentru comenzi sau oferta completă de semințe de ardei gras de la AGROSEL, accesați: shop.agrosel.ro/seminte-profesionale-de-legume


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu