Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

SIVECO – veste pentru FERMIERII CARE AȘTEAPTĂ AVANSUL APIA!

Important pentru toți fermierii care așteaptă avansul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), un anunț oficial venit din partea dezvoltatorului de soft care s-a ocupat de achitarea subvențiilor. Într-o postare pe pagina de Facebook a companiei, SIVECO România reamintește producătorilor agricoli că începând cu 16 octombrie demarează plata subvențiilor pentru producătorii agricoli și precizează că, prin softul realizat de SIVECO, APIA a plătit către fermierii români peste 3 miliarde de euro la termenele planificate. 

”Pe 16 octombrie se dă startul plății subvențiilor pentru Campania 2017! În anul 2016, cu ajutorul softului realizat de  Siveco APIA a plătit către fermierii români peste 3 miliarde de euro la termenele planificate. Echipa Siveco a dovedit că are experiența, expertiza și capacitatea de mobilizare pentru a face rapid adaptarea softului la modificările legislative, asigurând astfel fără întârzieri plata subvențiilor către fermierii români”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Siveco România.

 

Vă reamintim că începând cu data de 16 octombrie 2017, Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură poate acorda plăți în avans în cadrul tuturor schemelor de plăți, iar începând cu data de 1 decembrie 2017, va efectua plățile corespunzătoare diferenței între cuantumul calculat și acordat în avans și plafonul financiar ar fiecărei scheme, în condițiile îndeplinirii de către beneficiari a tuturor criteriilor de eligibilitate.

Plățile se acordă în limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în anii 2017 și 2018.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu