Ştiri agricole

BALUL FERMIERILOR 2017. ALEXANDRU STĂNESCU, președintele COMISIEI DE AGRICULTURĂ: ”La această oră avem 33 de MĂSURI PE AGRICULTURĂ”

Balul Fermierilor 2017, cea de-a patra ediție a evenimentului organizat anual de publicația Agrointeligența, a reunit sâmbătă, 28 octombrie, la Palatul Parlamentului peste 350 de fermieri, oficialități și oameni din companiile de agribusiness. Un mesaj puternic pentru fermieri a fost transmis de președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu. 

”(…) Avem cel mai important program pe agricultură, după cum știți la ora asta sunt 33 de măsuri pe agricultură pentru ca agricultura să fie la acest nivel. E o onoare pentru mine să fiu gazda acestui eveniment, de fapt eu ca reprezentant al Parlamentului să fiu astăzi alături de elita românească mai ales într-un an în care agricultura a fost la cel mai înalt nivel.  Știți bine, de fapt dumneavoastră ne spuneți că avem producții record. O mică parte sunt și din legile României, dar cred ca cea mai mare parte o are Dumnezeu”, a punctat șeful Comisiei de Agricultură.

Alexandru Stănescu a ținut să colegilor din Comisia de Agricultură care susțin legile făcute în interesul fermierilor români. ”În primul rând, aș vrea ca aceste laude pe care mi le-a adus mie să le mutăm la Comisia de agricultură, la toți colegii mei, indiferent de culoarea politică. Îi salut aici pe toți colegii de la Comisia de Agricultură, pentru că aceste legi le facem împreună, de asemenea vreau să vă transmit un salut și din partea președintelului Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pentru că este alături de noi și a fost de acord să avem cel mai important program pe agricultură”, a mai spus Alexandru Stănescu.

Vă reamintim că Agrointeligența – BTVideo și compania AECTRA au organizat sâmbătă, 28 octombrie, evenimentul anului în agricultură! Balul Fermierilor 2017 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului unde peste 350 de fermieri de top și specialiști din agricultură au luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului care a devenit an de an deja tradiție.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu