• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Îngrășăminte lichide CROP VITALITY – FIECARE PICĂTURĂ CONTEAZĂ! TREI RECOMANDĂRI pentru RECOLTE BOGATE!

    agrointeligenta.ro -

    Îngrășămintele companiei belgiene Tessenderlo Kerley sunt grupate împreună sub promisiunea de brand: Crop Vitality. Echipa globală a companiei de experți agronomi și consilieri comerciali este susținută de aproape 100 de ani de expertiză la Tessenderlo și 70 de ani de expertiză la Kerley. În plus, prezența internațională a Tessenderlo Kerley îi face un jucător important în sectorul îngrășămintelor.

    Compania Tessenderlo Kerley este un jucător important în sectorul îngrășămintelor

    Îngrășămintele lichide ale companiei au un conținut ridicat de sulf (S), sub forma de tiosulfat (S2O3). Tiosulfatul este o tehnologie cu acţiune dublă: furnizează un nutrient cheie, sulful, și acţionează ca un catalizator, îmbunătăţind absorbţia altor nutrienţi. Îngrășămintele lichide Crop Vitality se pot administra fie pe sol prin diferite metode, fie odată cu apa pentru irigat, fie foliar.

    Atât în SUA cât și în Europa, Thio-Sul® a fost recunoscut ca stabilizator al azotului

    Thio-Sul® – mai mult azot la dispoziția plantelor

    Thio-Sul® [Tiosulfat de amoniu 12%N+65%SO3] – stabilizator al azotului (N): mai mult azot la dispoziția plantelor și o sursă de sulf extrem de eficientă. Atât în SUA cât și în Europa, Thio-Sul® a fost recunoscut ca stabilizator al azotului, inhibitor al hidrolizei și nitrificării, fără a afecta viața bacteriană din sol. Molecula de tiosulfat odată ajunsă în sol este supusă proceselor de oxidare, furnizează culturilor Sulf ușor asimilabil pe toată perioada de vegetație, iar efectul sinergic al Sulfului cu Azotul determină utilizarea la maxim de către culturi a cantităților de Azot administrate sau aflate în sol la dispoziția plantelor.

    Pentru o eficiență sporită a fertilizării cu Azot, recomandarea companiei  este de a utiliza Thio-Sul® în amestec cu îngrășământul lichid UAN în proporții care depind de consumul specific al culturii. Dovadă a eficienței produsului sunt rezultatele bune obținute în rețeaua companiei internațională de testare la diferite culturi cât și în ferme din România precum Agricost, Sopema, Campo D’oro.

    KTS® este un îngrășământ lichid, limpede, fără clor, ușor de absorbit de către plante în orice variantă de fertilizare

    KTS®, îmbunătățește absorbția macro și micronutrienților

    KTS® [Tiosulfat de potasiu 25%K2O+42%SO3] – sursă de potasiu și sulf ușor accesibile plantelor, îmbunătățește absorbția macro și micronutrienților. Îngrășământ lichid, limpede, fără clor, ușor de absorbit de către plante în orice variantă de fertilizare, KTS® poate fi folosit atât în cultura mare cât și în horticultură, perfect compatibil pentru amestecarea cu alte îngrășăminte lichide.

    Administrarea îngrășământului lichid KTS® poate fi făcută în următoarele moduri:

    Starter – aliatul fosforului- localizat odată cu semănatul, singur sau în amestec cu alte îngrășăminte lichide;
    Side-dress -fertilizare fazială pe rând, pentru culturile prășitoare;
    Top-dress  -fertilizări faziale la cereale păioase și rapiță, amestecat cu UAN;
    Aplicări foliare – se poate administra foliar odată cu tratamentele fitosanitare, fiind o poliță de asigurare în ceea ce privește indicii de panificație ai grâului, cât și indicii de calitate ai altor culturi;
    Odată cu apa pentru irigat – neavând clor și nici forme insolubile, KTS® este perfect compatibil cu orice sistem de irigații.

    KTS® este o soluție de fertilizare fără clor și azot, aspect deosebit de important pentru fertilizările în a doua parte a perioadei de vegetație când administrarea Azotului poate influența negativ calitatea producției.

    CaTs® –  stabilizează azotul și reduce pierderile de amoniac

    CaTs® [Tiosulfat de calciu 25%SO3+9%CaO] – amendament de sol, îngrășământ și stabilizator al azotului.
    CaTs® este un lichid limpede, fără clor, cu un pH neutru. Utilizat drept îngrășământ, CaTs® poate fi aplicat foliar sau odată cu apa pentru irigat, când are și efect de amendament, permițând o mai bună infiltrare a apei în sol și spălarea sărurilor din zona rădăcinilor, în special pe solurile cu pH alcalin.

    Amestecat cu UAN sau cu dejecții animale, stabilizează azotul și reduce pierderile de amoniac, fiind recunoscut în acest sens de către American Association of Plant Food Control Officials. CaTs® poate fi folosit atât pentru cultura mare cât și pentru culturi speciale, pulverizat pe sol, prin fertirigare sau amestecat cu UAN.

    Pentru mai multe informații puteți contacta reprezentanții companiei Tessenderlo Kerley, Roxana Maria Foarce (comercial) 0749.035.569, și Cătălin Tatu (tehnic) 0737.004.594.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    Vinurile bune de Jidvei se fac cu struguri protejați împotriva manei de fungicidul Lieto Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Ferma de sparanghel – afacerea cu care frații Toma au dat lovitura