Ştiri agricoleVremea

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea ÎN PERIOADA URMĂTOARE!

Prognoza meteo pentru luna august 2018, actualizată de meteorologi. Conform estimărilor pentru această luna, vremea urmează să fie una cu temperaturi specifice verii, cu precipitații care vor putea fi excedentare în anumite regiuni ale țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 august 2018

Temperatura aerului se va situa peste norma climatologică a săptămânii în vestul, nordul și centrul țării, dar mai ales în nord-vest. În restul teritoriului se va situa în jurul valorilor normale, posibil ușor mai coborâte decât acestea local în sud.

Cantitățile de precipitații se vor situa sub norma climatologică în cea mai mare parte a țării. Un ușor excedent este posibil doar local în nord-vest și în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 august 2018

Temperatura aerului va fi apropiată de normele climatologice în toată țara, cu valori ușor mai ridicate local în jumătatea de nord a teritoriului și, posibil, ușor mai scăzute în sudul extrem.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în majoritatea regiunilor. Pe areale restrânse în regiunile vestice se poate înregistra un ușor excedent.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 august 2018

Media temperaturii aerului se va situa ușor peste normalul săptămânii local în jumătatea de nord a țării și va fi apropiată de media multianuală a perioadei în restul teritoriului. Excepție pot face regiunile sudice unde local valorile termice se pot situa ușor sub cele normale.

Cantitățile de precipitații pot fi local excedentare în regiunile vestice și sud-vestice și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018

Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor climatologice normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate în nord-vest și in centru, dar și ușor mai scăzute în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în jumătatea de vest a țării și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!