Reţete de marketing

Recaș a lansat o colecție de vinuri din struguri culeși noaptea

Cramele Recaș aduc pe piață o nouă gamă de vinuri produse din struguri culeși pe timpul nopții.

”Din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE. Ea a fost denumită după întruchiparea Lunii în mitologie și a fost produsă într-o ediție limitată de 6628 de sticle, fiind personificarea unei senzații pe care a avut-o Hartley Smithers, vinificatorul australian al Cramelor Recaș, când a descoperit adevăratul potențial al soiului port-drapel al României.”, se arată într-un comunicat al companiei.

Această nouă colecţie Recaș începe cu o Fetească Neagră și un Cabernet Sauvignon

”Cabernet Sauvignon-ul gamei este pregnant, baricat 12 luni, sub atenta îndrumare a sicilianului Vito Gambino, vinificatorul cramei Planeta. Pentru a fi adus la potențialul maxim, Cabernet-ul nu a fost încă lansat în piață”, explică reprezentanții Recaș.

În schimb, Feteasca Neagră a putut fi degustată, recent în cadrul unui eveniment restrâns și, de săptămâna trecută,  este  disponibilă în rețelele HoReCa și în magazinele partenere din toată țara.

Cramele Recaş, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România. Încă de la început, activitatea Cramelor Recaş a fost îndreptată spre crearea de vinuri deosebite, îmbinând tehonologia modernă cu cea tradițională, spre soiuri de struguri atent selecţionați şi spre ideile şi experienţa unor vinificatori cu renume.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!