• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • START COMENZI pentru SEMINȚE GRATUITE DIRECT DE LA ȚĂRANI!

  Oana Timar -

  Semințe gratuite direct de la țărani! Asociața Eco Ruralis a lansat cea de VII-a ediție a Catalogului Eco Ruralis de Semințe Țărănești pentru anul 2019. Există un regulament strict și o serie de condiții pentru cei care doresc să primească gratuit semințe din 37 de specii și 88 de varietăți de legume, flori și plante aromatice.

  ”Peste 25 de țărani și țărănci din diferite zone ale țării, membri ai asociației, au muncit și au depus multă pasiune alături de membri susținători, voluntari, stagiari și echipa din Cluj-Napoca pentru organizarea distribuției de semințe țărănești și a Catalogului și în acest an”, au declarat, vineri, pe 1 martie, oficialii Eco Ruralis la lansarea Catalogului de Semințe Țărănești 2019.

  În 2019, organizația anunță vă va distribui 37 de specii și 88 de varietăți de legume, flori și plante aromatice, precum: anason, ardei (gras, gogoșari, kapia, iute), armurariu, bame, busuioc, castravete amar, castraveți, cârciumărese, ceapă, cimbru, cireșe de pământ (physalis, clopoțel, cosmos, crăițe, dovleac, dovlecel, dragavei, gălbenele, glicină, leuștean, lobodă, lufă (burete vegetal), lupin, mangold, mărar , ochiul boului, oregano, pătrunjel, pepene galben, rucola, salată, soia, ștevie, știr roșu, țelină, tomate (roșii, galbene, mari, inimă de bou, medii, cherry) sau vinete.

  Care sunt pașii pentru a comanda semințe țărănești

  Comandând semințe de la asociația Eco Ruralis, sunteți de acord să deveniți membru al asociației Eco Ruralis, arată oficialii organizației care spun că primul pas pentru a comanda este consultarea Catalogului de Semințe Țărănești Eco Ruralis 2019 – îl găsiți la link-ul: CATALOG ECO RURALIS 2019 – PDF

  Deschideți și completați formularul pentru comandă, care se găsește pe www.ecoruralis.ro sau la acest link: https://tinyurl.com/yxq4qzh6!

  Nu se primesc comenzi prin intermediul e-mail-ului.

  După plasarea comenzii, așteptați pe adresa de domiciliu plicul cu semințele solicitate.

  Câte semințe gratuite se pot comanda

  Puteți comanda MAXIM 5 varietăți (practic 5 plicuri) de semințe. Fiecare plic de semințe va conține între 10 și 40 de semințe, în funcție de specie. ”Oferim sămânță de sămânță, adică o cantitate suficientă pentru ca un țăran sau grădinar să devină mai apoi autonom prin salvarea și multiplicarea semințelor primite. Vă rugăm să faceți o singură comandă pe familie și să permiteți astfel accesul mai multor persoane la semințe”, arată oficialii Eco Ruralis.

  Cum primiți plicul cu semințe țărănești

  Plicul cu semințele comandate se trimite prin Poșta Română și va ajunge la dumneavoastră în cutia poștală. Costurile de expediere sunt acoperite de asociație. Nu se trimit semințe prin curier și nici nu se primesc plicuri autoadresate.

  Cât costă semințele de la Eco Ruralis și trimiterile poștale

  Semințele sunt gratuite, iar costurile pentru trimiterile poștale în România și Republica Moldova sunt acoperite de către Asociația Eco Ruralis. Nu se trimit semințe în alte state, chiar dacă vă oferiți să acoperiți costurile.

  Pentru mai multe detalii despre campania 2019 dedicată distribuirii gratuite de semințe țărănești puteți lua legătura cu reprezentanții Asociației Eco Ruralis prin e-mail: ecoruralis@gmail.com sau telefon 0736.929.724


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Plantarea pomilor fructiferi: 10 sfaturi din partea unui pomicultor cu experiență CĂDEREA florilor – o problemă majoră în CULTURA de ROȘII. Ce poți face pentru a preveni PIERDERILE de producție? Livezile de măr și păr, atacate de focul bacterian! Schema cu produse de aplicat pentru a preveni boala la pomi!

  Ultimele știri

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 44 de ani călcat de căruța cu care transporta gunoiul de grajd! Rulote cumpărate de o asociație pentru ca fermierii să își poată vinde brânza sau mieii de Paște! Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni!