• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • LEBOSOL – cea mai complexă OFERTĂ DE FERTILIZANȚI FOLIARI pentru AGRICULTURA ECOLOGICĂ!

    agrointeligenta.ro -

    Spectrul de culturi și suprafața agricolă certificată pentru agricultură ecologică a crescut în ultimii ani. Datele Ministerului Agriculturii arată că în anul 2017, în România, s-au cultivat puțin peste 258.000 hectare în sistem ecologic, suprafața fiind însă pe un trend ascendent.

    Lebosol® Dünger GmbH se asociază cu tendința actuală de a ne hrăni sănătos. De mai bine de 30 de ani, cercetările noastre sunt îndreptate către obținerea de produse care să aducă valoare adăgată hranei (fără noi reziduuri!) și să fie prietenoase cu mediul înconjurător. În contextul unei creșteri accelerate a populației mondiale și a creșterii necesarului de hrană de calitate, noi ne-am îndreptat atenția către agricultura ecologică, primul produs omologat în acest sens fiind Aminosol®, în anul 2009.

    Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor care au acceptat provocarea de a face tehnologie fără pesticide sau fertilizanți de sinteză, Lebosol® România oferă recomandări complete și competente privind integrarea celei mai complexe game de produse certificate în sistemele de agricultură ecologică.

    Produsele noastre au următoarele avantaje:
    ✔ conținut ridicat de substanță activă,
    ✔ toleranță foarte bună de către plante și eficiență ridicată,
    ✔ cel mai bun raport calitate-preț,
    ✔ cea mai modernă tehnologie de formulare.

    Produsele noastre sunt certificate de Institutul German de Cercetare pentru Agricultură Ecologică (FiBL) ca fertilizanți foliari pentru agricultură ecologică, fiind testate și omologate în conformitate cu principiile agriculturii ecologice.

    Portofoliul Bio al Lebosol® România cuprinde 13 produse de înaltă calitate germană, atât amestecuri de micro și macroelemente, cât și produse monocompoente, formulate după ultimele tehnologii în domeniu.

    Cel mai cunoscut produs pentru agricultură ecologică, din portofoliul Lebosol®, este Aminosol® – un îngrășământ foliar pur organic ce conţine 22 de aminoacizi diferiţi şi peptide (56-58%), ce corespunde la 9,4% N organic (116 g/l). Este un îngrăşământ pur natural, fiind folosit pe o scară largă la nivel global. Aminosol® este adevărata fericire pentru plante!

    Cel mai complex produs pentru fertilizarea foliară a culturilor ecologice!

    VITALoSol® GOLD SC este un îngrășământ foliar complet formulat în suspensie concentrată, format din microelementele cupru (38 g/l) mangan (154 g/l) și macroelementul sulf (570 g/l) cu rol determinant în procesul de fotosinteză, creșterea conținutului de proteine (și totodată a calității semințelor) și un aport determinant privind rezistența la boli a plantelor. Aplicați VITALoSol® GOLD SC pentru a asigura succesul întregii culturi!

    Cea mai completă gamă de îngrășăminte foliare monocomponente, certificate ecologic!

    Lebosol®-Bor (150 g/l bor-etanolamină). Lebosol® este furnizorul nr. 1 de bor pentru agricultură din Europa. Pentru că plantele merită ce-i mai bun!
    Lebosol®-Calciu (220 g/l CaO)
    Lebosol®-Cupru350 SC (350 g/l Cu)
    Lebosol®-Mangan500 SC (500 g/l Mn)
    Lebosol®-Molibden (214 g/l Mo)
    Lebosol®-Sulf800 SC (800 g/l S)
    Lebosol®-Zinc700 SC (700 g/l Zn)

    Studii recente au demonstrat că utilizarea excesivă a agenților clasici de chelatare (EDTA, DTPA, EDDHA, HEDTPA etc.) a dus la acumularea acestora în mediu sub formă de compuși greu biodegradabili. În cantitate mare, aceștia contribuie la solubilizarea metalelor grele din sol, crescând foarte mult riscul de poluare. De asemenea, pot deteriora calitatea apei, stimulând eutrofizarea. De aceea, tendința la nivelul Uniunii Europene este de a reduce foarte mult utilizarea acestora și de a promova noi agenți de chelatare, fără risc de acumulare în mediu.

    Pentru a se alinia acestei tendințe, începând cu primăvara anului 2019, Lebosol® a introdus în portofoliul local o nouă gamă de produse pentru agricultură ecologică: Gama Hepta.

    Ce face ca această gamă să fie atât de specială? Noutatea constă în faptul că produsele conțin microelemente chelatate cu acid heptagluconic, produs 100% organic, materia primă pentru producția acestuia fiind zahărul. Este non-toxic și non-coroziv, fiind complet biodegradabil și stabil în intervalul de pH 2-12.

    Acidul heptagluconic este utilizat ca agent de chelatare pentru îmbunătățirea miscibilității și a absorbției nutrienților la nivelul frunzei.

    Avantajele folosirii acidului heptagluconic ca agent de chelatare sunt:
    ✔ Solubilitate excelentă în apă a produselor
    ✔ Toleranță ridicată a plantelor
    ✔ Fără fitotoxicitate, chiar și la doze mai mari de aplicare
    ✔ Stabilitate ridicată în medii alcaline
    ✔ Pretabilitate ridicată pentru utilizarea prin fertirigare
    ✔ 100% biodegradabil (fără acumulare în sol și în pânza de apă freatică)

    Produsele Lebosol® din Gama Hepta sunt:
    Lebosol®-HeptaCupru (60 g/l Cu)
    Lebosol®-HeptaMangan (65 g/l Mn)
    Lebosol®-HeptaZinc (80 g/l Zn)
    Lebosol®-HeptaFier (55 g/l Fe)

    Nu ignorați nevoile nutriționale ale culturilor ecologice!

    Asigurarea unei nutriții echilibrate cu micro și macroelemente în agricultura ecologică este decisivă pentru creșterea producției și a calității acesteia și fortifică starea de sănătate a plantelor, ce poate fi acoperită cu greu prin alte mijloace de protecție a plantelor.

    Contactați acum echipa Lebosol® pentru detalii tehnice și comerciale!

    Echipa Lebosol® România


    Te-ar mai putea interesa

    Principalele teme din agricultura ecologică de la nivelul UE, dezbătute la Madrid Cum se produce porumbul siloz bio, baza furajării vacilor de lapte din fermele Silvania Bio Plante capcană și benzi înierbate – mijloace de sporire a gradului de reziliență în culturile ecologice

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile