Comerţ alimentarŞtiri agricoleViaţa la ţară

Cât a plătit ministrul Petre Daea pentru mielul de Paște

Ministrul agriculturii Petre Daea a păstrat tradiția și a mers ieri,în Joia Mare, la piața de miei de la Apărătorii Patriei, locul de unde și anul trecut a cumpărat mielul pentru masa de Paște. Daea a ales din nou cel mai tânăr comerciant căruia i-a plătit 400 de lei pentru mielul ales.

Băiat de la care a cumpărat mielul Petre Daea are 13 ani, este din județul Teleorman și tot de la el a cumpărat Daea și anul trecut. „Ioane, mâncal-ar tata… Ăștia sunt banii tăi, tată. Te avertizez, dacă la anul va fi un crescător mai tânăr decât tine, de la acel crescător voi lua”, a spus ministrul Petre Daea.

Citiți și: Prețul mieilor în viu în fiecare județ, direct de la stână

Animalul a fost sacrificat pe loc, în spațiul special amenajat în Piața Apărătorii Patriei din București, potrivit Știrile TVR.

Cu mai mulți jurnaliști care au asistat la alegerea mielului, Petre Daea i-a încurajat pe bucureșteni să cumpere carne de Paște direct de la producători.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

  1. M-am emotionat pana la lacrimi de acest gest,,,,vai a dat spagarul 0,000000001% din spaga pentru economia natiolala. Felicitari domnule Oaia, dar noi care nu primim nimic ce mancam….mancat-ar buba…

  2. Nenea Daea, pe mine nu m ați deblocat la plata pe 2018.De două luni s a trimis raportul cu schema de agromediu respinsă in totalitate și niciun răspuns. Si eu am tăiat mielul …de pe listă.

Scrie un comentariu