Ştiri agricoleViaţa la ţară

Incendiu pus intenționat la o fermă: Patru tractoare și două combine au ars în flăcări

Sursa: Publika.md

Răutatea și dorința de răzbunare nu au margini în cazul unor persoane dispuse să facă rău distrugând bunurile altora. Incendiile puse intenționat par să fie tot mai des raportate, iar situația este similară și în Republica Molova unde numai noaptea trecută, într-un foc declanșat de o mână criminală au fost arse patru tractoare și două combine agricole.

Incendiul a avut loc în localitatea Slobozia Mare, raionul Cahul, în Republica Moldova. Patru tractoare, două combine și un TIR au ars complet și deocamdată pagubele nu au fost stabilite, însă acestea s-ar ridica la câteva sute de mii de euro. Pompierii au intervenit abia spre dimineaţă la faţa locului.

Paznicul din fermă a fost imobilizat de trei necunoscuți

Potrivit oamenilor legii, trei necunoscuţi cu cagule pe cap, au scos paznicul din tir, i-au legat mâinele şi picioarele, iar pe cap i-au pus o plapumă.

Ulterior, indivizii au dat foc la tehnica agricolă, care a fost adusă ieri seara în câmp. Şapte unităţi agricole au fost făcute scrum, iar două cultivatoare și remorca unui tractor care trebuia reparată au fost afectate.

Tractoarele şi combinele care incendiate erau de modele noi, iar valoarea unei unităţi agricole se ridică la 80.000-90.000 de euro. Proprietarul fermieri nu se afla în ţară la momentul în care a fost pus focul.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!