• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cu Austral Plus, fermierii pot câștiga o vizită la unul dintre cele mai performante centre de cercetare din lume

    agrointeligenta.ro -

    Cu insecto-fungicidul Austral® Plus pentru tratamentul semințelor de cereale, fermierii au multe de câștigat! Prin înscrierea în campanie, fermierii câștigători au ocazia să viziteze unul dintre cele mai performante centre de cercetare-dezvoltare Syngenta din lume.

    Fermierii care achiziționează pachetul Austral® Plus sunt invitați să scaneze codul QR de pe eticheta produsului folosind telefonul mobil. Completând online informațiile din formularul de înscriere până pe 31 octombrie 2019, vor participa automat la extragerea celor 10 câștigători ai unei deplasări în scop educațional la Institutul de Cercetare-Dezvoltare Syngenta din Stein, Elveția. Centrul de la Stein se ocupă, încă din anii ’60, în principal de cercetare și inovație pentru protecția plantelor și are în prezent 310 de angajați. La acest Institut sunt descoperite ultimele substanțe active inovatoare folosite în dezvoltarea produselor de top pentru protecția plantelor. Aici sunt efectuate cercetări de eficacitate a produselor împotriva insectelor, agenților patogeni în diferite condiții climatice și de stres. Tot aici, Syngenta a dezvoltat un institut dedicat tratamentului semințelor – Seedcare Institute – care înglobează cercetarea în chimie, biologie și tehnici de aplicare pentru tratamentul semințelor.

    Rezultatele în câmp sunt superioare datorită tratamentului cu Austral® Plus!

    Acest insecto-fungicid are un spectru larg de boli controlate la grâu și la orz (mălură, septorioză, fuzarioză, mucegaiul de zăpadă, tăciune și sfâșierea frunzelor de orz). Combate cu succes dăunătorii de sol (viermii sârmă, gândacul ghebos, musca cenușie) și acționează o perioadă lungă de timp (până la ieșirea din iarnă) datorită formulării micro-încapsulate a componentei insecticide. Aceasta se activează la apariția umidității în sol, crează un halou în jurul seminței, protejând și combătând dăunătorii. Componenta fungicidă are acțiune de contact și penetrantă, inhibă germinarea sporilor distrugând agenții patogeni de pe suprafața semințelor (inclusiv în zona comisurii centrale a bobului). De asemenea, aceasta creeaza o barieră în jurul seminței după semănat (nu permite infectarea seminței cu agenți patogeni din sol).

    Austral®Plus oferă și un efect fitotonic culturii de cereale, materializat printr-o vigoare sporită și uniformitate la răsărire.

    Rețeta pentru tratat semințe este: 5 L Austral® Plus/tonă de semințe, la care adaugăm 1-1,25 L de adjuvant AG 40R /tonă de semințe (oferit în pachetul Austral® Plus) plus minim 4-5 litri de apă.

    Câștig în fermă cu insecto-fungicidul Austral® Plus

    Pentru că Austral® Plus este un produs ”ready-mix”, gata de utilizat pentru tratamentul semințelor de cereale, acesta oferă beneficii importante prin formularea combinată a celor două substanțe active: una cu efect fungicid și a doua cu efect insecticid.  În primul rând, formularea Austral® Plus asigură o precizie a dozei de substanță activă, calculată exact pe unitatea de volum, eliminând riscul supradozării sau subdozării produselor insecticide. Prin utilizarea unor produse destinate tratamentului semințelor ready-mix se câștigă timp la aplicare și este conferită siguranță în plus operatorilor prin reducerea numărului de operațiuni de manipulare cu produse fitosanitare.

    Syngenta susține bunele practici agricole!

    Syngenta recomandă aplicarea măsurilor specifice de protecție atunci când folosiți produse de protecția plantelor sau pentru tratament semințe. Pentru a evita contactul direct al produsului cu pielea, se recomandă purtarea Echipamentului Individual de Protecție – mănuși, ochelari de protecție pentru protecția ochilor, combinezon cu mânecă lungă și mască de protecție specială pentru expunerea la vapori (mască cu cartuș pentru absorbția vaporilor). Cu cât durata tratamentului este mai lungă (ca zile), cu atât riscul expunerii crește iar respectarea măsurilor de protecție devine și mai importantă.

    Citiți și:

     


    Te-ar mai putea interesa

    Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel” Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale