• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Masă Rotundă Agrointeligența: Fermierii au cuvântul – Cum vrem să fie noua PAC 2021-2027

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența, numărul 1 în informarea fermierilor din România, organizează un eveniment de top în care oferă posibilitatea producătorilor din sectorul agroalimentar să își spună punctul de vedere cu privire la noua Politică Agricolă Comună 2021-2027, la cum ar trebui să arate aceasta pentru a fi în favoarea lor.

  Masa Rotundă ”Fermierii au cuvântul” va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, începând cu orele 13.30. Dezbaterea Agrointeligența se realizează în parteneriat cu Comisia de Agricultură din Camera Deputaților și beneficiază de sprijinul unor organizații printre care menționăm: Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), Asociaţia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine (ACEBOP), Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă, Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM), Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească de tip Simmental (ACVBR-SIM), Asociația Crescătorilor de Vaci HolsteinRo și Asociația Profesională a Producătorilor și Utilizatorilor de Biotehnologii Agricole din România – AgroBiotechRom. De asemenea, beneficiem de parteneriatul companiilor Azomureș, Timac Agro România și ADAMA pentru organizarea evenimentului menționat.

  Sunt deosebit de onorat că pot oferi fermierilor din România și organizațiilor de profil o asemenea masă rotundă cu un subiect atât de important. Va fi o consultare publică extrem cu impact maxim, în care fermierii își vor putea spune punctul de vedere și, demn de menționat, va exista un document de poziție la finalul dezbaterii, cu toate punctele de vedere relevante și cu toate concluziile conferinței. Acest raport scris va fi transmis tuturor decidenților politici și administrativi din agricultură, ambasadelor și camerele de comerț, oficialilor din Comisia Europeană, DG Agri, precum și tuturor europarlamentarilor români. Le mulțumesc tuturor partenerilor, cei care doresc să fie alături de noi și se decid acum sunt bineveniți, și îi asigur pe toți că mesajul pe care doresc să îl transmită va fi auzit de cei vizați. De asemenea, îi mulțumesc președintelui Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu, pentru că a acceptat propunerea noastră de a realiza împreună această consultare a fermierilor români și că va prelua punctele de vedere exprimate”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

  Masa Rotundă ”Fermierii au cuvântul” va fi transmisă în direct pe agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligența. Menționăm că accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație și tabel nominal. Fermierii interesați să participe, precum și organizațiile și companiile care doresc să ne fie parteneri, pot trimite un mail pe adresa vlad.macovei@agrointel.ro.

   

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! TRANSFORMER – cel mai nou ameliorator de sol! De ce este acest produs UNIC PE PIAȚA DIN ROMÂNIA! Azot în formă lichidă de la Agro-Est Muntenia. Azofol, produsul câștigător pentru plante!

  Ultimele știri

  VALENTIN POPA – micul fermier care intră în politică pentru a schimba JOCUL GREILOR! Director DSVSA: Crotalierea și înregistrarea animalelor sunt servicii gratuite pentru fermieri! Subvenţii APIA 2020: Obligaţiile şi drepturile fermierilor care au intrat în eşantionul de control!

  Căutare în articole