Ştiri agricole

DANIEL BOTĂNOIU: ”PRIETENI, A FOST O ONOARE SĂ SERVESC PATRIA MEA, ROMÂNIA!”

Daniel Botănoiu, secretarul de stat care a făcut parte din conducerea MADR atât în mandatul lui Petre Daea, cât și în cel al lui Daniel Constantin, a decis să părăsească Ministerul Agriculturii. Pe pagina sa de Facebook, Daniel Botănoiu a postat un mesaj de mulțumire adresat celor cu care a colaborat, subliniind că sectorul agricol nu trebuie să cadă victima jocurilor politice.

”Prieteni, a fost o onoare să servesc patria mea, România!
Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor, pentru prietenia pe care mi-ați arătat-o, căldura cu care voi m-ați însoțit tot timpul. Mulțumesc tuturor prietenilor din M.A.D.R. Inclusiv din deconcentrate (pe care le-am coordonat sau nu), organizațiilor profesionale și producătorilor (adevărații eroi ai sectorului agroalimentar).
Un mare MULȚUMESC!
Și, rețineți: Agricultura (cu “a” mare) este un domeniu transpartinic. Așa l-am tratat eu și așa trebuie tratat mai departe!
Al vostru, Daniel Botănoiu!”, a transmis deja fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Vă reamintim că astăzi, luni – 4 noiembrie, Parlamentul a acordat votul de încredere noului cabinet de miniștri condus de premierul Ludovic Orban. În noul guvern, portofoliul MADR a fost preluat de deputatul PNL Adrian Oros, de profesie medic veterinar. În această seară a avut loc și ceremonia de depunere a jurământului, astfel că noii miniștri își vor putea prelua noile artibuții încă de mâine.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!