• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Semințe gratuite Ecoruralis 2020: Comenzile pentru soiuri țărănești de legume se preiau începând de luni, 2 martie!

  agrointeligenta.ro -

  Micii fermieri și pasionații de grădinărit care așteaptă campania de semințe gratuite trimise prin poștă de Asociația Eco Ruralis mai au câteva zile la dispoziție până vor putea plasa comenzile. Anul acesta, din cauză că prima zi din luna martie este o zi de duminică, comenzile de semințe gratuite vor fi preluate începând de luni, 2 martie.

  Semințele din soiuri țărănești de legume sunt distribuite gratuit și în acest an de către reprezentanții Asociației Eco Ruralis, o organizație non-guvernamentală cu sediul în Cluj Napoca. Pe pagina de Facebook a fost publicat un anunț cu privire la campania de semințe gratuite ce va fi derulată în luna martie, în condiții similare cu cele din anii anteriori.

  Când încep comenzile pentru semințele EcoRuralis 2020

  Lansarea Catalogului de Semințe țărănești Eco Ruralis – și odată cu acesta lansarea distribuției anuale gratuite a asociației – va avea loc în data de luni, 2 martie 2020. O mulțime de țărani și țărănci lucrează în această perioadă la organizarea distribuției de semințe. Mulțumim tuturor producătorilor care au contribuit cu semințe, tuturor voluntarilor și stagiarelor asociației pentru munca de organizare! Vă așteptăm cu drag și până atunci vă mulțumim pentru răbdare”, scrie pe pagina de Facebook a Eco-Ruralis.

  Semințe gratuite Ecoruralis 2020. Condiții pentru a comanda soiurile vechi de legume

  Oricine dorește să cultive soiuri vechi de legume poate să le comande de la Asociația Eo Ruralis imediat ce organizația publică pe site Catalogul de semințe – ediția 2020.

  De subliniat că puteți comanda maxim 5 varietăți (practic 5 plicuri) se semințe, iar fiecare plic conține între 10 și 40 de semințe în funcție de specie, după cum urmează: Ardei: 20-25 semințe/plic *** Bame: 10 semințe/plic *** Busuioc: 20-30 *** Castraveți: 20-25 *** Cârciumărese: 20-30 *** Cimbru: 20-30 *** Cireșe de pământ (physalis): 20-30 *** Crăițe: 20-30 *** Dovleac: 10 *** Dovlecel: 10-20 *** Dragavei: 20-30 *** Gălbenele: 30-40 *** Lobodă: 30-40 *** Lufă (burete vegetal): 10 *** Mangold: 10 *** Măcriș: 20-30 *** Mărar: 20-30 *** Ochiul Boului: 20-30 *** Pătrunjel: 20-30 *** Roiniță: 20-30 *** Rucola: 20-30 *** Salată: 20-30 *** Spanac: 10 *** Ștevie: 20-30 *** Tomate: 20-30 *** Vinete: 20-25

  Cum se comandă semințele gratuite de la Eco Ruralis

  Comenzile pentru semințele distribuite gratuit de către Asociația Eco Ruralis se pot face atât online – pe www.ecoruralis.ro, cât și telefonic, la număr organizației: 0264 599 204, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-18.00.

  Semințele sunt gratuite, iar costurile pentru trimiterile poștale în România și Republica Moldova sunt acoperite de Asociația Eco Ruralis.

  ”Plicurile vor fi trimise prin Poșta Română, trimitere simplă la CUTIA POȘTALĂ. Vă rugăm să completați corect adresa completă și să verificați cutia poștală periodic„, mai spun oficialii Eco Ruralis.

  În anii trecuți, o parte din plicurile de semințe au fost distribuite și direct, la sediul Eco Ruralis din Str. David Ferenc, No. 10, Apt. 5, Cluj-Napoca.

  Atenție! Comenzile de semințe de preiau și se onorează în ordinea în care ele sunt primite, în limita stocurilor disponibile!

  De unde puteți cumpăra semințe din soiuri vechi de legume

  În afara campaniei Eco Ruralis de semințe oferite gratuit, cei interesați să cultive soiuri vechi de legume au la dispoziție magazinele online ale membrilor asociației Eco Ruralis. Producătorii recomandați de către Eco Ruralis sunt ușor de contactat prin intermediul site-urilor/magazinelor lor virtuale:

  www.seminteromanestidelegume.ro
  www.seminte-vii.ro
  www.ecogospodaria.ro


  Te-ar mai putea interesa

  Tehnica celor ”trei tăieri”. Metodă simplă pentru a stimula rodirea pomilor fructiferi Vinete amare: cauze, prevenire. Soluții pentru a avea vinete dulci și bune Ce sunt punctulețele care apar pe frunzele pomilor și la ce ajută

  Ultimele știri

  Fermier tânăr, strivit de tractor. Plecase pe câmp să își ajute colegii la recoltat! Apelul disperat al unui fermier din zona inundațiilor care a rămas fără hrană pentru animale Încă un cioban a fost găsit mort în pădure după ce a fost atacat de un urs!