• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • BRAVO, Carrefour! S-a lansat LĂDIȚA CU VERDEȚURI cu 25 produse de sezon de la producători locali!

  agrointeligenta.ro -

  Unul dintre marii retaileri din România a făcut un pas important în relația cu producătorii români. Începând din această săptămână, Carrefour a lansat LĂDIȚA CU VERDEȚURI, care reunește exclusiv legume și verdețuri de sezon provenite din fermele locale. LĂDIȚA CU VERDEȚURI ajunge la vânzare luna aceasta în hipermarketuri și în aplicația Bringo, iar prețul ei este fix: 19,99 de lei. Pentru fiecare lădiță vândută până la 15 mai, Carrefour va dona echivalentul a 25% din valoare pentru proiecte dedicate producătorilor locali.

  Noi, cei de la Agrointeligența – AGROINTEL.RO am fost printre primii la care a ajuns ”Lădița cu verdețuri” și vă putem spune că am primit legumele proaspete și gustoase! Este vorba despre un produs sezonier, dar dacă se va bucura de succes, cu siguranță proiectul va fi extins.

  ”Este o periodă dificilă și pentru micii producători agricoli care duc greul crizei. În mijlocul unei pandemii care a schimbat obiceiurile de consum și pe fondul unui excedent de producție, fermierii locali, parteneri cheie în ecosistemul Carrefour, nu vor rămâne cu legumele pe câmp și nici în depozite. Noi, la Carrefour continuăm să le achiziționăm întreaga producție la un preț corect și lansăm un nou produs sezonier: lădița cu verdețuri proaspete, disponibilă în magazine și online”, ne-au transmis cei de la Carrefour.

   

  ”Lădița cu verdețuri” poate fi cumpărată din magazinele Carrefour la preț fix: 19,99 lei. La noi a ajuns atent împachetată într-un ambalaj de tip plasă pentru a permite legumelor să ”respire”, dar și protejându-le totodată. Cu o foarfecă, nerăbdători, am desfăcut lădița și am descoperit că toate bunătățile s-au păstrat proaspete și intacte!

  O lădiță cu 25 de produse prospete, de sezon

  Lădița de la Carrefour asigură tot necesarul de legume și verdețuri proaspete de sezon. Am primit legături mari de ceapă verde, spanac cât pentru o mâncărică pentru toată familia, legături de lobodă, o salată creață uriașă, o salată verde de mărime medie, mărar, pătrunjel verde, leușean, buchete mari de ridichi și legături cu căpățâni noi de usturoi. În total, 25 de produse toate provenind din ferme locale!

  De unde provin produsele din lădiță

  Tot ce am găsit în ”Lădița cu verdețuri” provine din ferme românești, de la producători locali.

  ”Vrem să ne întărim angajamentul față de micii producători locali și susținerea acestora este foarte importantă pentru noi. Astfel, produsele din lădița cu verdețuri, în funcție de zonă, provin de la Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, de la producători din programul Creștem România BIO aflați în primii ani de conversie la agricultura ecologică, dar și de la sute de alți fermieri din țară, cu care Carrefour are contract sezonier”, ne-au comunicat cei de la Carrefour.

  Echivalentul a 25% din prețul lădiței, direcționat către programe pentru producătorii locali

  Din valoarea ”Lădiței cu verdețuri”, Carrefour donează echivalentul 25% pentru proiecte de susținere a agriculturii românești: ”În plus, #PunemUmărul și pentru fiecare lădiță vândută până pe 15 mai, donăm echivalentul a 25% din valoarea acesteia către Fundația pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a susține implementarea de programe sustenabile în agricultură, un domeniu cu atât de mult potențial în România”.

  Bravo, Carrefour! Felicitări pentru inițiativă, pentru acest proiect de susținere și promovare a produselor românești!

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  S-a votat la Bruxelles! Data istorică pentru ANT bovine va fi 1 iunie 2018! Rețeta cu care Aurel Petruș și-a crescut producția la porumb cu 20%, protejând și sămânța de ciori! APIA a făcut plățile pentru cei care au dat terenul în arendă sau l-au înstrăinat!

  Ultimele știri

  PLONVIT Active: Soluția de combatere a efectelor lipsei de apă! Oierul Ioan Suciu – reacție în scandalul din APC: ”Opriți-vă! S-a ajuns din această Asociație o bătaie de joc!” Tractorist prins cu portbagajul plin de motorina furată din utilajul pe care lucra!

  Căutare în articole