• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noul tractor T8 Genesis – vedeta toamnei la standul AgroConcept de la Agromalim!

    Roxana Dobre -

    Două mașini agricole de forță – prezente la standul AgroConcept din cadrul Agromalim 2021: noul tractor T8 Genesis de 435 CP și super-combina CR 9.80. Agrointeligența – AGROINTEL.RO vă prezintă noutățile toamnei prezentate în cadrul târgului agricol de la Arad.

    Compania AgroConcept, importatorul exclusiv al mărcilor New Holland și Kverneland în România, este prezentă în acest an la Târgul Agromalim 2021, din județul Arad, care și-a deschis porțile joi, 2 septembrie și se va încheia duminică, 5 septembrie. Florin Marin, Director de Post-vânzare al companiei a explicat pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO care sunt noutățile pe care fermierii le găsesc la standul acesteia.

    T8 Genesis este un super-tractor, spune Marius Cătălin Bran

    ”Suntem onorați anul acesta să fim prezenți Târgul Agromalim de la Arad. Este a doua zi de târg, oamenii au început să vină într-un număr mai mare, este o prezență numeroasă față de alte ediții, probabil și datorită faptului că a trecut o perioadă destul de lungă de când nu ne-am văzut față în față. Noi suntem prezenți cu o gamă variată de produse, cele mai reprezentative din portofoliul companiei AgroConcept”, a spus Florin Marin  în cadrul unei discuţii purtate vineri, pe 3 septembrie, cu Directorul de Dezvoltare al Agrointeligența – Marius Cătălin Bran.

    Noul tractor T8 Genesis expus la Târgul Agromalim 2021

    Pentru prima dată la o expoziție agricolă din România, fermierii au făcut cunoștință la standul AgroConcept cu tractorul vedetă de la New Holland: noul tractor T8 Genesis. Noua gamă de tractoare New Holland a fost lansată în urmă cu numai câteva luni.

    ”Suntem prezenți la târg cu câteva tractoare de la New Holland, de la cele mai mici puteri până la noul tractor T8 Genesis de 435 cai putere, utilaj care a venit cu unele îmbunătățiri foarte mult așteptate de către fermierii noștri. Printre aceste aș aminti cabina care este complet modificată, echipată cu un monitor de dimensiuni foarte mari cu ecran tactil. Comenzile au fost rearanjate astfel încât operatorul să le aibă mult mai la îndemână, să poată opera cu ușurință. Nivelul de zgomot în interiorul cabinei este cel mai scăzut din piață asigurând operatorului un confort pe toată durata de lucru, cu performanțe deosebite și din punct de vedere al consumului de carburant”, a mai detaliat Florin Marin.

    La standul AgroConcept de la Agromalim am putut vedea și produse de la Kverneland precum semănători de prășitoare și semănători de păioase. ”Suntem prezenți de asemenea cu standul pentru piese de schimb originale New Holland și  Kverneland, cât și cu produsele pentru agricultura de precizie”, a mai arătat director de post-vânzare al companiei.

    Combina CR 9.80 echipată cu IntelliSense, o adevărată ”bijuterie” pentru fermieri

    De la standul companiei nu putea să lipsească combina New Holland CR 9.80 echipată cu IntelliSense, sistemul inovator care în ultimii ani a prins din ce în ce mai mult în rândul fermierilor care colaborează cu AgroConcept.

    ”Este un sistem care îi permite combinei să facă reglaje nenumărate într-un timp foarte scurt și acest sistem este foarte benefic în special operatorilor care au mai puțină experiență dar este util și operatorilor care au experiență mai mare, cu avantajul că performanțele combinei sunt mai ridicate decât varianta clasică iar operatorul poate să conducă combina o perioadă mai îndelungată de timp fără să intervină oboseala ca în cazuri tradiționale”, a conchis specialistul. 

    Fermierii care sunt interesați să treacă pragul standului AgroConcept îi găsesc pe specialiștii companiei în zona de expoziție utilaje. Despre târgul Agromalin aici: Agromalim 2021 – program. Aradul a spart gheața cu primul târg de agricultură de la declanșarea pandemiei


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till