• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Reproşul românilor plecaţi din ţară către cei rămaşi: „Să vă fie ruşine că nici măcar brânză nu sunteţi în stare să exportaţi!”

    Lucian Davidescu -

    Români de dincolo şi de dincoace de Ocean au comentat cu reproş articolul despre cum bulgarii reuşesc să-şi vândă brânza peste tot în lume: „Vrem brânză românească, dar n-avem de unde cumpăra”.

    Cele câteva rânduri de comentarii sunt un adevărat „ghid de buzunar” pentru oricine ar vrea să deschidă o afacere de export al brânzeturilor – cu obiceiuri de consum, exemple de pieţe neacoperite şi chiar cu o scurtă lecţie de comerţ:

    Didina
    Brânza bulgarească este deja şi în USA fiind ceva mai ieftină decât cea grecească.

    Vasile Ciobanu
    În Dallas numai de asta iau

    Vlahos
    În Canada mănânc branză bulgarească. Sunt aromân de origine, iar la noi în casă dacă n-ai brânză pe masă, n-ai nimic. De ce bulgarii sunt mai serioşi ca românii?

    Dan Duran
    Brânza bulgărească (ca şi cea grecească) se vinde sub brand-uri care sânt cunoscute de 20+ de ani şi sânt de calitate consistentă. Aici în Canada, cea românească se găseşte la magazine ţinute de români, greci, polonezi etc.. dar varsată (de obicei) şi nu prea ştii niciodată cum o nimereşti. Câteodată este superioară celei la cutie, dar nu întotdeauna. Am mai gasit şi preambalată, dar rar şi mereu alte brand-uri. Pentru români merge şi aşa, dar un străin ar fi mai atras să găsească acelaşi brand şi consistent aceeaşi calitate.

    Străinul
    Brânza românească nu mai există. Amintiri.

    Dumi
    Și în Germania mănânc brânză bulgărească. Românească nu am de unde să cumpar. Să vă fie ruşine!

    Citeşte articolul:Brânza bulgărească îşi găseşte pieţe peste tot în lume. Motivul i-ar face pe români să roşească: bulgarii au luat bani UE


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenția APIA pentru pârloagă – 58,18 euro/ha. Model de calcul pentru o fermă cu 100 ha Cel mai mare producător de carne de porc din România și-a deschis primul magazin propriu Subvenții APIA – modificări la Agromediu. Suprafața care intră la plată din acest an

    Ultimele știri

    Fermele din proximitatea orașelor, sufocate de proiecte imobiliare. Daniel Radu: Este o dezvoltare haotică! Roxana Mircea, REI Grup – mesaj pentru legumicultorii care vor să acceseze fonduri europene în acest an Ce pomi fructiferi se taie în luna aprilie