• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • „Viitorul Satului Românesc” – tema Congresului și a Balului Fermierilor la FFExpo. Plus: Ediție de colecție Agrointeligența

    agrointeligenta.ro -

    Forța Fermierilor EXPO va debuta, în ziua deschiderii oficiale, pe 13 octombrie, cu două evenimente de top: Congresul Fermierilor, ediția de toamnă 2022, și Balul Fermierilor. Cei mai importanți fermieri ai României, alături de decidenți politici și administrativi, de profesioniști din companiile de agribusiness, de experți și reprezentanți ai mediului universitari și academic, de alte personalități publice vor transmite mesaje despre strategiile câștigătoare (economice, sociale și culturale) prin care poate fi asigurat viitorul satului românesc.

    Cu această ocazie, Grupul Agrointeligența, liderul presei agricole din România după audiența măsurată oficial, va lansa primul volum al unei ediții de colecție, pe suport de hârtie, în format premium, „Viitorul satului românesc”. Cele mai puternice, influente și respectate voci publice din România, implicate direct sau nu în agricultură, vor oferi soluții la problemele cu care se confruntă mediul rural autohton. Vor schița perspectivele pentru ca România să devină o putere agroalimentară a Uniunii Europene prin consolidarea satului românesc și a tuturor categoriilor de producători agroalimentari naționali.

    „Pandemia ne-a întârziat demararea acestui proiect, gândit într-o succesiune multianuală, de lansare a unei dezbateri naționale privind soluțiile care să asigure dezvoltarea mediului rural și prosperitatea locuitorilor acestuia. Primul târg național dedicat fermei de familie, Forța Fermierilor EXPO, este o oportunitate și din acest punct de vedere: de lansare a acestui trinom de interacțiune și de comunicare – Congresul Fermierilor, Balul Fermierilor și lansarea ediției de colecție „Viitorul Satului Românesc”.

    Nu putem vorbi un viitor pentru satul românesc fără fermierii mici și mijlocii. Nu putem vorbi de un viitor pentru satul românesc fără fermierii performanți și cu exploatații agroindustriale consolidate. Nu putem vorbi de un viitor pentru satul românesc fără integrarea producției vegetale în zootehnie și, mai departe, în produse alimentare care să ajungă pe masa românilor. Mizăm pe un număr important de fermieri implicați și dedicați, din toate categoriile, care vor fi alături de noi la evenimentele din cadrul FFExpo. Îi așteptăm, alături de partenerii noștri, cu mult drag, alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, fondatorul Grupului Agrointeligența și președinte al Asociației Forța Fermierilor.

    Un alt moment important la Forța Fermierilor EXPO va fi vineri, 14 octombrie, când va avea loc Agrointeligența Summit 2022, în care partenerii noștri vor comunica, fermierilor prezenți, dar și audienței care va urmări transmisia în direct, soluțiile pe care le oferă pentru anul agricol ce tocmai a început. Sâmbătă, 15 octombrie, la FFExpo va fi Ziua Zootehniei și a Produselor Românești iar în cortul de expoziție pentru animale vor fi foarte multe evenimente ce vor marca momentul.

    FFExpo 2022 are loc între 13 și 15 octombrie, la  CTPark Bucharest West, pe Autostrada A1 – KM 23, în localitatea Bolintin-Deal, lângă București. Un număr de peste 50 de parteneri comerciali și instituționali au decis, deja, să participe la FFExpo și la evenimentele din ziua deschiderii oficiale.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till