• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cinci biostimulatori de top din gama Cosmocel care se pot găsi la Agroleg Varo

    Adrian Radu -

    Agroleg Varo își îmbogățește portofoliul în fiecare an, pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care le au fermierii din România. Cel mai recent partener al companiei distribuitoare de inputuri este Cosmocel, cel mai mare producător de biostimulatori din lume.

    Agroleg Varo și Cosmocel au semnat un parteneriat, care să ajute ambele părți. Astfel, compania românească va putea merge către agricultori cu 5 tipuri de biostimulatori, iar Cosmocel va beneficia de experiența celor din firma înființată de familia Varo pentru a intra cât mai ușor în fermele din țara noastră.

    Cosmocel este o forță la nivel mondial. “Ne mândrim cu această companie, pentru că este cel mai mare producător din lume și n-o să las să sune așa pompos, pentru că au o cifră aproximativ de 170 spre 200 de milioane de euro cifră anuală”, a anunțat Cristian Botezatu, Director de vânzări la Agroleg Varo.

    Biostimulatorii Cosmocel în portofoliul Agroleg Varo

    Fermierii din România vor beneficia de 5 produse Cosmocel. Maxi-Grow este un biostimulator complex, pentru aplicare foliară, care fortifică funcțiile plantelor în perioadele cu activitate metabolică intensă. Se poate folosi pe o gamă largă de culturi, de la ardei, tomate, vinete, cartof, fasole, soia, năut, mazăre, affine, zmeură, mure, căpșuni, pomi fructiferi până la porumb, cereal, viță de vie, pepeni și castraveți.

    Biostimulatorul Rootex vine cu o formulă cu o concentrație ridicată de extracte organice, aminoacizi liberi și fosfor, ceea ce ajută creșterea rădăcinilor în orice stadiu de dezvoltare a cultivarului. Are 47% fosfor și este ideal pentru culturile de legume și fructe.

    Inex-A este un surfactant non-ionic cu un nivel ridicat de penetrare și de propagare, creat petnru a asigura și îmbunătăți eficiența substanțelor agrochimice prin pulverizare. Acest adjuvant este poate fi folosit alături de insecticide, fungicide, desicanți, erbicide pre și postemergente, dar și substanțe nutritive lichide din sol. Inex-A este și antispumant. Amestecul se face în ordinea următoare: apă, Inex, alt produs.

    Bioprotectorul Barrier este un fortifiant al țesutului vegetal, care crește durata de viață a fructelor și minimizează daunele mecanice. Conține calciu (10%) și siliciu (24%) și nu generează rezistență. Este folosit la culturi precum usturoiul, ceapa, fructele de pădure, legumele crucifere, cucurbitaceele, cerealele, salata, leguminoasele și chiar și la plantele ornamentale.

    Agro-K reprezintă un nutrient foliar pulbere, cu o concentrație ridicată de potasiu și fosfor, bogat în extracte organice și aminoacizi liberi, folosit în perioada de înflorire și fructificare a plantelor. În plus, remediază deficiențele de potasiu în orice etapă de vegetație a culturilor de ardei, roșii, vinete, cartof, fasole, soia, năut, mazăre, pomi fructiferi, porumb, sorg, pepeni, dovleac, grâu, ovăz, orz și orez.

    ”Focusul nostru este pe biostimulatori, care sunt specifici, au micro și macronutrienți, au vitamine și ce este foarte specific este că biostimulatorii noștri au fitohormoni. Oriunde se face agricultură, Cosmocel este prezentă”, a explicat Marko Kosanic, Commercial manager Cosmocel pe zona Balcanilor, a Țărilor Baltice și a Ucrainei.

    Neufarm, partener Agroleg Varo

    Un alt partener solid al Agroleg Varo este Neufarm. “Este unul dintre liderii la nivel mondial în ceea ce înseamnă îngrășăminte hidrosolubile, dar nu numai. Au și pesticide și biostimulatori, îngrășăminte lichide, geluri. Într-o primă fază, noi am început să colaborăm cu Neufarm doar pe gama Neugold, care prezintă niște caracteristici imperios necesare, pH low, low EC, solubil 100%, fără cloruri, fără săruri. Neugold este un produs imperios necesar tuturor fermierilor, fie că sunt în horticultură sau cultură mare”, a completat Cristian Botezatu.

    Toate detaliile despre portofoliul adus de Agroleg România în fermele din țara noastră poate fi consultat pe www.varo.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till