• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Bălțata Românească – vedeta expoziției internaționale AgriteQ 2023 din Qatar!

  Roxana Dobre -

  Bălțata Românească este vedeta expoziției internaționale Agriteq 2023 din capitala statului Qatar, Doha. Evenimentul se desfășoară în perioada 15-19 martie, iar participarea fermierilor și a producătorilor români este susținută de Guvernul României, care asigură un pavilion de țară sub patronajul Ministerului Agriculturii, din delegație făcând parte și consilierul MADR Ionuț Diaconeasa.

  Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească tip Simmental (ACVBR-SIM), organizație membră a Asociației Forța Fermierilor, participă la una dintre cele mai mari expoziții internaționale, care are loc în perioada 15 martie – 19 martie la Doha, Qatar.

  Produsele premium din lapte și carne de Bălțată Românească au ajuns la expoziția internațională AgriteQ 2023 de la Doha.

  ”Participarea ACVBR-SIM la expoziția internațională AgriteQ 2023 de la Doha, pune produsele Premium din lapte și carne de Bălțată Românească, pe o piață dinamică și serioasă, cu comenzi continue, care va aduce beneficii fermierilor români. Seriozitatea, muncă și disciplină vor asigura succesul Cooperativei crescătorilor de Bălțată Românească!”, a anunțat asociația într-o postare publicată pe pagina proprie de Facebook.

  Citiți și: Tăurașul de Bălțată Românească cu spor de creștere de 1.700 grame pe zi – vedetă la FFExpo 2022

  Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească tip Simmental caută noi piețe pentru produsele premium

  Citiți și: Victoria, prima vițelușă Bălțată Românească obținută prin programul de transfer de embrioni al ACVBR-SIM

  Participarea Acvbr Sim la expoziția internațională AgriteQ 2023 de la Doha, pune produsele Premium din lapte și carne de Bălțată Românească, pe o piață dinamică și serioasă

  Produsele Premium din lapte și carne de Bălțată Românească, prezentate în Expoziția Internațională de Agricultură (AgriteQ)

  Potrivit site-ului oficial al organizatorilor, Expoziția Internațională de Agricultură din Qatar (AgriteQ) a fost lansată pentru a acționa ca un accelerator pentru atingerea obiectivelor Strategiei Naționale de Securitate Alimentară a Qatarului. De la înființarea sa, acum 10 ani, AgriteQ a fost în fruntea furnizării unei platforme cu drepturi depline pentru părțile interesate din agricultura locală și internațională pentru a face schimb de experiență, a descoperi tendințe și evoluții și a profita de oportunitățile de afaceri din acest sector vital.

  În 2023, AgriteQ sărbătorește cea de-a 10-a ediție în perioada 15-19 martie la Centrul de Expoziții și Convenții Doha (DECC).

  ”Încă o dată, evenimentul va oferi o oportunitate ideală pentru specialiștii din industrie de a explora o gamă largă de tehnologii agricole, echipamente și produse conexe, să cunoască factori de decizie cheie, să obțină informații valoroase și să descopere cele mai bune practici, subliniind în același timp inovare în tehnicile agricole și să identifice foaia de parcurs pentru realizarea securității alimentare și a dezvoltării durabile”, arată organizatorii.

  Anul trecut, expoziția a avut 15.930 de vizitatori și 650 de expozanți din 52 de țări.


  Te-ar mai putea interesa

  Ultima fabrică românească de ciocolată intră în insolvență Fermierii sunt revoltați după ce un mare retailer a anunțat că scade prețurile la raft Deputatul Alin Prunean cere ANSVSA să ia măsuri mai dure împotriva celor care îi otrăvesc pe români!

  Ultimele știri

  Agricover raportează venituri de 2,55 miliarde de lei din vânzarea de inputuri agricole în 2022 Primarul unei comune cu 7.000 de oi: ”Prețul la mieii de lapte n-ar trebui să scadă sub 20 lei, plus cei 8% compensația statului” Petre Daea: Dăm sprijin fermierilor care au cereale în magazii, și nu comercianților de cereale