• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă (SCDA) Lovrin face angajări. Mai multe posturi scoase la concurs

  Angelica Lefter -

  Se fac angajări la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă (SCDA) Lovrin, din județul Timiș. Instituția scoate la concurs mai multe posturi vacante, atât pentru specialiștii din domeniul agricol cât și posturi conexe, dar necesare în cadrul organizațional.

  Pentru cei interesați, sunt disponibile două posturi de cercetător științific de gradul I, un post de cercetător științific de gradul II, patru posturi de cercetător științific, un post de asistent cercetător științific, 14 posturi de muncitori necalificați, un post de inginer agronom, un post de expert achiziții publice, un post de casier, un post de gestionar depozit, un post de inspector resurse umane și un post de paznic, cu contract pe o perioadă determinată.

  Anunțurile pentru concursul de ocupare a posturilor vacante apar pe site-ul oficial al Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin – scdalovrin.com, la secțiunea Anunțuri, Angajări, conform HG 1336/2022.

  Câmpurile de testare ale SCDA Lovrin (foto: scdalovrin.wixsite.com)

  Cerințele pentru participarea la concursul care vizează ocuparea posturilor vacante de la SCDA Lovrin, sun următoarele, în funcție de specializare:

  Cercetător Științific CS I – 2 posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, nivelul postului – execuție.

  Scopul principal al postului: îndeplinirea atribuțiilor și prevederilor sarcinilor de cercetare aferente nivelului de Cercetător Științific la Program de Ameliorare Graminee Furajere.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Cercetător Științific CS II – un post, pe perioadă nedeterminată, la structura Cercetare – de promovare din CS III în CS II, nivelul postului – execuție

  Scopul principal al postului: îndeplinirea atribuțiilor și prevederilor sarcinilor de cercetare aferente nivelului de Cercetător Științific la Program Ameliorare Porumb.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Asistent Cercetător Științific ACS – 4 posturi disponibile, pe o perioadă determinată, la structura Cercetare, treapta profesională – debutant

  Scopul principal al postului: îndeplinirea atribuțiilor și prevederilor sarcinilor de cercetare aferente nivelului de Asistent Cercetător Științific la Laborator Ameliorare Triticum, la Laborator Program Ameliorare Cânepă și plante medicinale, la Program Ameliorare Graminee furajere și la Program Ameliorare Solanacee.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Muncitor necalificat – 14 posturi disponibile, pe perioadă determinată, la structura Cercetare și Dezvoltare, nivelul postului – execuție, gradul profesional – debutant

  Scopul principal al postului: desfășurarea activității agricole prin pregătirea terenurilor, cultivarea și recoltarea produselor agricole.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Inginer agronom – un post vacant, pe o perioadă determinată, la structura Dezvoltare, nivelul postului – execuție, treapta profesională – debutant.

  Scopul principal al postului: participă alături de șeful de laborator la întocmirea programului de dezvoltare tehnologică precum și la supravegherea și derularea activităților prevăzute în programele de dezvoltare tehnologică.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Expert achiziții publice – un post vacant, pe perioadă determinată, la structura Serviciul Comercial – Patrimoniu, nivelul postului – execuție, treapta profesională – debutant.

  Scopul principal al postului: realizarea operațiunilor de încasări și plăți în numerar în cadrul unității.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Casier – un post vacant, pe perioadă determinată, la structura Serviciul Comercial – Patrimoniu, treapta profesională – debutant.

  Scopul principal al postului: realizarea operațiunilor de încasări și plăți în numerar în cadrul unității.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Gestionar depozit – un post vacant, pe perioadă determinată, la structura erviciul Comercial – Patrimoniu, nivelul postului – execuție, treapta profesională – grad III

  Scopul principal al postului: recepționarea, păstrarea și eliberarea de bunuri aflate în administrație și gestiune.

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Inspector resurse umane – un post vacant, pe perioadă determinată, la structura Birou Juridic, Resurse umane, nivelul postului – execuție, treapta profesională – debutant

  Scopul principal al postului: asigurarea tuturor activităților legate de evidența personalului și de salarizare din cadrul unității

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Paznic – un post vacant, pe perioadă determinată la structura Serviciul Securitate Internă, nivel -execuție, treapta profesională – debutant.

  Scopul principal al postului: asigură paza și protecția în cadrul unității

  Condiții specifice de participare la concurs:

  Amintim că, anul trecut, conf. dr. Marinel Horablaga, directorul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare Agricolă de la Lovrin, județul Timiș, spunea pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO, că potrivit Legii nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cercetătorul român este cenușăreasa sistemului, cu cel mai mic salariu, iar acest lucru ar trebui schimbat.


  Te-ar mai putea interesa

  Salarii în agricultură – Ucraina. Un agronom bun are un salariu mediu de 2.300 de euro Reorganizare totală la MADR: 300 de funcţii de conducere – desfiinţate; economii la buget de 10 milioane de euro Guvernul a adoptat OUG pentru majorarea salariului minim în agricultură

  Ultimele știri

  Atac de dihori la găini. Cum protejăm păsările din gospodărie Vremea de Crăciun 2023 și Revelion 2024 – prognoza meteo de la ANM Ing. Constantin Buliga lucrează cel mai fertil sol din România, pe care nu aplică îngrășăminte chimice