• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Regulament concurs ”În Grădina Danei” – RURIS

    agrointeligenta.ro -

    REGULAMENT CONCURS „ÎN GRĂDINA DANEI”- RURIS

    Art. 1. ORGANIZATOR

    1.1. Organizatorul concursului interactiv cu premii „ÎN GRĂDINA DANEI” este ASOCIATIA AGROINTELIGENTA cu sediul in strada Nucilor nr.8, sat Caldararu, comuna Cernica, judetul Ilfov. Adresa de corespondenta str. Muzeul Zambaccian nr.22B, et.2, ap.7, sector 1 Bucuresti CIF RO 36872540.

    Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea şi participarea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul agrointel.ro.

    Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin participarea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

    Art. 2.  DURATA CONCURSULUI ŞI PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

    2.1. Concursul interactiv cu premii „ÎN GRĂDINA DANEI” se desfăşoară în perioada 6aprilie – 3o iunie 2023, în cadrul emisiunii Agrostrategia – rubrica În grădina Danei, difuzată în fiecare joi, începând cu ora 10.30, la TVR 1.

    Art. 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

    3.1.  Pentru a câştiga unul dintre premiile puse în concurs :

    Prima etapa  – 6 aprilie – 27 aprilie 2023 – Atomizor RURIS A102

    Adoua etapa  – 27 aprilie – 25 mai 2023 – Coasa Ruris Bravo RR 240

    A treia etapa – 25 mai – 29 iunie 2023 – Masina de tuns Gazon DAC 100XL

    trebuie să:

    3.2. Nu sunt înscrişi la extragerea premiilor cei care au trimis răspunsuri greşite, care nu trimit toate datele de identificare cerute ( nume – prenume, adresa completa: str., nr postal, bl, ap, localitate si judet si un nr de telefon), sau care nu trimit la timp răspunsul aferent etapei de concurs.

    3.3. Pentru extragerea premiilor sunt luate în considerare doar răspunsurile corecte şi raspunsurile complete trimise în timpul concursului.

    3.4. Un raspuns este valid dacă:

    3.5. Concursul este lansat în cadrul emisiunii Agrostrategia – rubrica  În grădina Danei.

    3.6. Întrebarea  va fi anunţată public în ediţiile anterioare extragerii unui câştigător – pentru fiecare premiu în parte – şi este stabilită de sponsorul emisiunii – SC RURIS IMPEX SRL

    3.7. Având în vedere că emisiunea este înregistrată, raspunsurile trebuie trimise pana cel mai tarziu lunea dinaintea extragerii ( 24 aprilie, 22 mai si 26 iunie 2023 ora 15,00, iar extragerea câştigătorului se va înregistra, rezultatul fiind difuzat în cadrul emisiunilor cf art. 5.3

    3.8. Premiile constau in produse de gradinarit din portofoliul SC RURIS IMPEX SRL – sponsor al concursului..

    3.9. Întrebările concursului vor fi anunţate în toate ediţiile emisiunii, pe întreaga perioadă de desfăşurare a concursului.

    Art. 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE

    4.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetăţenie română sau cetăţeni străini rezidenţi ai României, având vârsta peste 18 ani şi care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute de prezentul Regulament oficial.

    4.2. Nu pot participa la acest concurs angajaţii Organizatorilor şi ai Sponsorului, rudele acestora de gradul I şi afini (copii, părinţi, soţul/soţia). Prin înscrierea la concurs, participanţii declară pe proprie răspundere faptul că nu sunt angajaţi Agrointeligenta, SC RURIS IMPEX SRL şi nici rude de gradul I  inclusiv ai unor angajaţi Agrointeligenta, SC RURIS IMPEX SRL. Falsul în declaraţii se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

    4.3. Răspunsurile la întrebările comunicate în cadrul  emisiunii vor fi însoţite în mod obligatoriu de datele de identificare: nume – prenume, adresa completa si numar de telefon. Lipsa datelor va duce la descalificarea automată.

    4.4. Câştigătorii concursului vor pune la dispoziţia organizatorului Agrointeligenta o copie după buletin/carte de identitate

    4.5. Câştigătorul nu poate solicita contravaloarea în bani a premiului.

    4.6. Participarea la acest concurs este gratuită.

    4.7. Oraganizatorul – Agrointeligenta, se obliga sa calculeze si sa vireze la Bugetul de stat cota de 10% aplicata asupra premiiilor, deoarece valoarea unui premiu  acordat are o valoare mai mare de 600 RON, conform art. 110 din Codul Fiscal al Romaniei.

    4.8.  Prin înscrierea la concurs, respectiv prin trimiterea răspunsurilor, participanţii declară pe proprie răspundere ca au citit şi înţeles prezentul Regulament.

    Art. 5. PREMIILE ŞI MODALITĂŢI DE ACORDARE

    5.1. Desemnarea câştigătorilor se va face de către  prezentatorul emisiunii ori de către invitaţii săi, prin tragere la sorţi.

    Corectitudinea răspunsului şi respectarea condiţiilor de participare în ceea ce priveşte datele de identificare  (adresa/nume-prenume/numar de telefon) se vor stabili în momentul extragerii, garantând că operaţiunea de desemnare va fi corectă cu respectarea întocmai a prezentului Regulament.

    5.2. Premiile constau în oferirea de către Sponsor – SC RURIS IMPEX SRL – a unui aparat, asa cum sunt descrise pentru fiecare etapa de concurs la ART. 3.1.

    5.3. Extragerea şi anunţarea publică a câştigătorilor va fi facută în cadrul emisiunilor difuzate astfel : 27 aprilie, 25 mai si 29 iunie 2023.

    5.4. Perioada de desfăşurare a concursului, respectiv toate datele menţionate mai sus, se pot modifica şi se anunţă în prealabil.

    5.5.  Participanţii care au câştigat deja un premiu pot participa in continuare la concurs.

    5.6. Premiile vor fi expediate câştigătorului (oriunde in tara) de către sponsorul emisiunii, SC RURIS IMPEX SRL, în maxim 20 de zile lucrătoare de la extragere.

    5.7. Dupa comunicarea publica, castigatorul, se obliga ca in termen de 5 zile sa trimita organizatorului Agrointeligenta, o copie dupa C.I., act necesar in acordarea legala a premiului

    5.8.  Producătorul va aduce la cunoştinţa sponsorului numele şi datele câştigătorului in 48 ore de la difuzare.

    5.9. Organizatorii Concursului nu pot fi făcuţi responsabili de situaţia în care câştigătorul nu intra în posesia premiului din cauze care ţin de culpa participantului (ex: completarea incorectă a datelor de înscriere la concurs, răspunsul târziu sau deloc al solicitării Organizatorilor, lipsa de la domiciliu în mod repetat etc).

    5.10. Premiile neacordate în cadrul concursului, din culpa participantului, se raportează pentru alte concursuri realizate de catre Organizator.

    Art. 6. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

    6.1 Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 şi Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE. Organizatorul va păstra confidenţialitatea tuturor datelor participanţilor la concurs. După încheierea Concursului, toate datele participanților vor fi şterse definitiv.

    7.2 Prin participarea la Concurs, participantul îşi exprimă expres şi neechivoc consimţământul ca datele sale personale să fie prelucrate de Organizator – Agrointeligenta doar în scopul prezentului concurs, incluzând comunicarea publică a numelui său și va comunica Organizatorului Agrointeligenta Codul Numeric Personal (CNP) și localitatea de domiciliu/rezidenţă/adresa. Participarea la Concurs presupune acordul Participantului la prezentarea publică a acestuia în calitate de Câştigător al Concursului prin mentionarea numelui, imaginii acestuia şi interviurilor acordate pentru publicarea în mijloacele mass-media a informaţiei privind rezultatele Concursului. Participanţii sunt de acord să acorde cu titlu gratuit interviuri publicitare despre participarea lor la Concurs la radio sau TV şi în alte surse mass-media, precum şi să se fotografieze pentru executarea materialelor publicitare grafice. Toate drepturile de autor asupra acestor materiale vor aparţine Organizatorului – Agrointeligenta.

    Art. 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

    7.1. Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul agrointel.ro.

    Art. 8. ÎNTRERUPEREA CONCURSULUI

    8.1. Prezentul concurs va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorilor, dar nu înainte de a anunţa public decizia.

    Art. 9. TAXE ŞI IMPOZITE

    9.1. Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului fiscal.

    9.2. Oraganizatorul – Agrointeligenta, se obliga sa calculeze si sa vireze la Bugetul de stat cota de 10% aplicata asupra premiiilor, deoarece valoarea unui premiu  acordat are o valoare mai mare de 600 RON, conform art. 110 din Codul Fiscal al Romaniei.

    9.3. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu premiile câştigate, sunt în sarcina exclusivă a câştigătorilor.

    Art. 10. DISPOZITII FINALE

    10.1 Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi PARTICIPANŢII. Prin participarea la CONCURS , PARTICIPANTUL declară expres că a citit, a înţeles si este de acord cu termenii si condiţiile prezentului REGULAMENT.

    10.2 ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba REGULAMENTUL fără notificare prealabilă.

    10.3 REGULAMENTUL intră în vigoare de la data publicării sale pe site-ul agrointel.ro

    10.4 ORGANIZATORUL nu îşi asumă nicio răspundere pentru eventualele erori de transmitere şi/sau recepţionare a răspunsurilor, erori  datorate unor terţi (operatori de telefonie fixă sau mobilă, internet, etc.), care pot duce la imposibilitatea de înregistrare/înscriere a PARTICIPANȚILOR, atribuire sau ridicare a premiului.

    Art.11. LITIGII

    10.1  10.1 În cazul unor litigii apărute între ORGANIZATOR și PARTICIPANȚII la CONCURS, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente din raza teritorială a sediului social al ORGANIZATORULUI.

     


    Te-ar mai putea interesa

    MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate!

    Ultimele știri

    Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE