• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Alexander Degianski, noul consilier al ministrului Barbu: ”Este nevoie de răbdare și de o echipă serioasă

  Roxana Dobre -

  Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a ales să numească în funcția de consilier personal un fermier cunoscut, o persoană care cunoaște problemele agriculturii chiar de la ”firul ierbii”. Alexander Degianski, tânăr fermier din Giulvăz, județul Timiș, se va ocupa la MADR de partea de vest a României, zona Banatului și a Transilvaniei.

  Tânărul doctor inginer, Alexander Degianski, a fost numit de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, consilier personal și va fi omul cu care ministrul se va sfătui în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor ridicate de fermieri.

  ”La invitația domnului ministru Florin Barbu, m-am alăturat, începând de astăzi (vineri – 23 iunie n.r), echipei Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în calitate de consilier personal. Vreau să asigur toți fermierii că sunt același om, cu ușa larg deschisă, având unic scop acela de-a pune umărul la dezvoltarea agriculturii României”, a anunțat Alexander Degianski pe pagina sa de socializare.

  Citiți și: Rapița semănată…anormal. Producția la hectar care l-a convins pe Alexander Degianski să extindă suprafața

  Alexander Degianski este de astăzi consilierul ministrului Agriculturii, Florin Barbu

  Alexander Degianski: Funcția nu este remunerată

  Alexander Degianski a dorit să precizeze pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO că noua funcție nu este una plătită iar personal se va ocupa de partea de vest a României, zona Banatului și a Transilvaniei.

  ”Este o funcție neremunerată din prima, să ne înțelegem. Practic trebuie să fiu vocea fermierilor către minister și vocea ministerului către fermier în partea de vest a României, în zona Banatului și a Transilvaniei, această zonă mi-a arondat-o domnul ministru în atribuții. Îl cunosc pe domnul ministru de mai mulți ani de zile, și de când era director general ANIF și când era președintele comisiei de agricultură din Camera Deputaților”, a spus Alexander Degianski astăzi, vineri – 23 iunie pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO.

  Citiți și: Doi studenți de la USV Timișoara au câștigat bursa pe un an acordată de fermierul Alexander Degianski

  Alexander Degianski: Ministrul Agriculturii vrea să facă lucruri restante ce sunt rămase în agricultura României

  Fermierul a mai transmis că noua funcție îl onorează și dă asigurări că discuțiile și negocierile cu ministrul vor fi făcute în bunul scop al agriculturii și al fermierilor și că tot ce se va transmite se va transmite netrunchiat, sincer și dezinteresat.

  ”Mă onorează că m-a invitat să mă alături lui și până la urmă funcția de consilier este una mai mult decât implicată emoțional sau, mai bine zis, are încredere că ceea ce vom discuta va fi făcut în bunul scop al agriculturii și al fermierilor și că tot ce se va transmite se va transmite netrunchiat, sincer și dezinteresat. Noi am avut această discuție ad-hoc, să zicem așa, pentru că vrea să facă multe lucruri, lucruri restante ce sunt rămase în agricultura României și nu se pot face de pe o zi pe alta. Se vede în mod clar că este nevoie de răbdare și de o echipă serioasă”, a mai declarat Alexander Degianski.

  Alexander Degianski administrează în județul Timiș compania Forest and Biomass România. În jurul comunei Giulvăz, agronomul lucrează în jur de 5.000 hectare de teren arabil și în două comune, Petriș și Apadia, sunt înființate și exploatate 5.000 hectare de pădure.

  Te-ar mai putea interesa

  Anunț de la primării pentru fermierii care vor subvenții Documentul obligatoriu pentru subvențiile APIA din acest an Fermierii care au pierdut prima pe cap de vacă. Calcul ANT bovine după data de referință

  Ultimele știri

  Hibridul de porumb Olt, potrivit pentru toate regiunile României AgroChatGPT – oportunitate pentru Universități și Companii din agricultură de a inova și a colabora Modelul TRANSAVIA „de la Bob la Furculiță și Înapoi” – premiat pentru Inovație în Sustenabilitate