• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • FGCR a împlinit 30 ani de activitate cu peste 127.000 de garanții acordate

  Angelica Lefter -

  Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) IFN SA a împlinit 30 de ani de actitate. La ceas aniversar, instituția condusă de Alina Mihaela Toma, Președinte – Director general, a mulțumit tuturor colaboratorilor, instituții guvernamentale, parteneri din domeniul financiar-bancar și beneficiarilor. În anul care  trecut, 2023, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) a adus fermierilor noi garanții pentru credite de investiții pentru achiziția de terenuri, dotarea fermelor, salarii, capital de lucru, prin Programul RURAL INVEST.

  S-au împlinit astăzi, miercuri – 21 februarie, 30 de ani de când Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) IFN SA își desfășoară activitatea pe teritoriul României și vine în sprijinul beneficiarilor din mediul rural. Prin profesionalism, echipa F.G.C.R. reușit în toți acești ani să acorde 127.145 de garanţii, în valoare de 18,2 miliarde de lei.

  Citiți și: RURAL INVEST 2023 prin FGCR: granturi mai mari, termene și investiții pentru ferme

  Fondul de Garantare a Creditului Rural a împlinit 30 de ani de activitate

  Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook – Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA, reprezentanții FGCR amintesc de faptul că 21 februarie 1994 a fost data la care și-au început activitatea. Cu acest prilej, reprezentanții instituției conduse de Alina Mihaela Toma, Președinte – Director general, au mulțumit tuturor colaboratorilor și au realizat un bilanț al garanțiilor acordate pentru persoanele și firmele din mediul rural, reușind să aducă astfel să dezvolte mediul rural românesc.

  ”21 februarie 1994, ziua din care au început a se înșira cei 30 de ani pe parcursul cărora F.G.C.R. și-a desfășurat activitatea, îndeplinindu-și cu succes scopul înființării. În această zi specială pentru noi, ne declarăm mulţumiți de realizările trecutului, fiind totodată, încrezători ṣi optimişti, în ceea ce privește viitorul. Cele 127.145 de garanţii acordate, în valoare de peste 18,2 miliarde, reprezintă realități incontestabile, care demonstrează profesionalismul tuturor celor care şi-au adus contribuția la îndeplinirea obiectivelor. Pentru toate acestea le mulțumim cu deosebită considerație!

  Da, F.G.C.R. înseamnă, dincolo de cifre şi scheme de garantare, muncā susținută, profesionalism și seriozitate. Pentru noi nu este o simplă aniversare, ci este aniversarea unei familii care a crescut puternic în ciuda tuturor perioadelor dificile pe care le-am traversat.

  Membrii acestei familii, au reuşit să transforme o simplă zi din calendar într-un reper aniversar al succesului, pentru că, da, dedicarea, profesionalismul și creativitatea nu pot străluci decât în prezența dorintei de succes a fermierilor.

  Este sărbătoarea celor 30 de ani de excelență în domeniul garantării, prilej pentru a mulţumi tuturor! Fie că sunt instituții guvernamentale, parteneri din domeniul financiar-bancar sau beneficiarii noștri, cei care reuşit în tot acest timp să dezvolte mediul rural al României, ne place să credem că suntem parte integrantă a aceleiaşi echipe! Mulțumim tuturor! Spor la treabă ṣi… La mulți ani, nouă! La mulți ani, FGCR!”, se arată pe pagina Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) IFN SA.

  Citiți și: RURAL INVEST 2022: Prin FGCR, fermierii primesc finanțare pentru achiziția de terenuri, capital de lucru sau dotarea exploatațiilor


  Te-ar mai putea interesa

  Un mare lac, o sursă de apă pentru irigații, pe cale să dispară din cauza secetei Producție record la grâu în ferma lui Dimitrie Muscă. Plus: ce producții a obținut la orz și rapiță Anunțul unui șef APIA pentru toți fermierii care au cerut subvenții

  Ultimele știri

  Mici fermieri care irigă – reclamați la poliție de vecinii deranjați de zgomotul pompelor Alertă meteo de furtuni și vijelii în jumătate de țară. Temperaturi sufocante și caniculă până joi Fermierii din AAC – mesaj pentru partidele politice: Susțineți la Bruxelles prioritățile agriculturii românești!