Ştiri agricole

GERONIMO RĂDUCU BRĂNESCU – NOUL PREȘEDINTE AL ANSVSA

Geronimo Răducu Brănescu este noul președinte ANSVSA (foto: www.ziuanews.ro)

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor – ANSVSA după eliberarea din funcția a lui Radu Roatiș Chețan. Numirea lui Brănescu s-a publicat în Monitorul Oficial luni seară.

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodată, premierul Grindeanu l-a eliberat pe Radu Roatiş Cheţan din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ANSVSA.

Pe de altă parte, conform altei decizii a prim-ministrului, Daniela Giurcă a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Brănescu a fost începând cu anul 2012, director executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. Felicitari ! Este capabil pentru functia pe care o ocupa .Ii doresc mult succes si sa faca din aceasta profesie o familie care exclusiv sa-si manifeste interesele profesionale .Mult succes d-le presedinte !

Scrie un comentariu