• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în URMĂTOARELE ZILE!

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru următoarele zile – de mare interes pentru toți românii, dar mai ales pentru producătorii agricoli. Mini-vacanța de 1 Mai nu încurcă planurile fermierilor care în aceste zile sunt preocupați de situția culturilor agricole. Ei monitorizează culturile, aplică tratamente, fac erbicidare și aplică fertilizarea foliară, lucrări pe care le consideră necesare pentru a-și asigura o producție bună în acest an. 

  Prognoza meteo. DUMINICĂ. 30 aprilie

  Temperatura aerului va marca o scădere accentuată și în regiunile sudice, estice și centrale, iar vremea va deveni răcoroasă, chiar rece pentru această dată. Cerul va fi variabil în vest și sud-est, unde numai izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare, dar va avea înnorări temporar accentuate în rest. Mai ales în cursul zilei, va ploua în Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, local în Moldova și Muntenia și izolat în Crișana și Banat. În zona Carpaților Meridionali și Orientali, precum și în nordul Moldovei, cantitățile de apă vor mai depăși izolat 25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în nordul Moldovei și 21…22 de grade în Bărăgan și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 10 grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat, vor fi condiții de ceață.

  Prognoza meteo. LUNI. 1 mai

  Vremea se va încălzi față de ziua precedentă în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Delta Dunării.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul Moldovei și 23…24 de grade în regiunile vestice, sudice și centrale, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade. Trecător și izolat, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

  Prognoza meteo. MARŢI. 2 mai

  Vremea va deveni caldă în toată țara. Cerul va fi temporar noros în regiunile intracarpatice, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și munte și izolat în zonele mai joase de relief. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 19…21 de grade pe litoral și 25…26 de grade în sudul și, izolat, în centrul țării. Temperaturile minime se vor situa între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 13…14 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

  Prognoza meteo. MIERCURI. 3 mai

  Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă în mare parte din țară. În vestul și nord-vestul teritoriului cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, iar izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 27…28 de grade în sud-vest și centru, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Alertă emisă de ANM! Avertizare meteo de ninsori și vânt puternic care poate atinge 70 km/h! Ultima oră de la ANM! Alertă în vigoare de viscol puternic, ninsori și vizibilitate redusă! Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni!

  Ultimele știri

  Ovidiu Săvâșcă, APIA Mureș: Fermierii persoane fizice nu mai au nevoie de adeverința de la Primărie! Despăgubirile la culturile de primăvară, în Parlament. Asociația Forța Fermierilor cere o lege pentru plata fermierilor! Pallas™ si Floramix ™ – cele mai performante și utilizate erbicide pentru controlul buruienilor graminee problemă din cultura de grâu!