• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mesaje de Crăciun. Cum le urezi Crăciun fericit și Sărbători fericite părinților, prietenilor și colegilor

    agrointeligenta.ro -

    Mesajele scurte de Crăciun fac parte din farmecul sărbătorilor. Sunt numeroase variante de mesaje prin care poți să le urezi Crăciun fericit și Sărbători fericite părinților, prietenilor, colegilor sau colaboratorilor.

    Cele mai frumoase mesaje de Crăciun rămân însă cele în versuri și cele tradiționale. Nu uitați să fiți originali și chiar dacă preluați un mesaj scurt și îl trimiteți prin SMS – SMS-ul de Crăciun devenind deja parte a tradițiilor de iarnă, felicitare sau pe e-mail, adăugați și un element al dumneavoastră, personalizați- l!

    Citiți și: Colinde de Crăciun. Lista cu cele mai frumoase colinde cu versuri românești

    Iată câteva mesaje de Crăciun pe care le puteți trimite prin SMS părinților, colegilor sau prietenilor în aceste zile de sărbătoare:

    Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

    Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

    Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

    În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

    Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

    Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

    Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

    De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!

    La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.

    Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

    Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţă cât mai lin!

    Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

    Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

    Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

    E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

    Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altădată!

    Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!

    Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

    Citiți și:

    Urături de Anul Nou: Versuri pentru părinți

    Urături de Anul Nou

    URĂTURI DE ANUL NOU ÎN VERSURI. Tradiții de iarnă păstrate în satul românesc!

    Urături de Anul Nou – versuri și obiceiuri vechi păstrate la țară

    Urături și versuri de Crăciun și Anul Nou: Bădica Traian


    Te-ar mai putea interesa

    Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile Incendii pornite de la panouri solare. Care este greșeală făcută la montarea acestora Taxe majorate pentru micii fermieri. Cât costă avizarea carnetului de producător

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Plăți pentru micii fermieri. Florin Barbu, ministru: Mergem pe sumele maxime promise