Ştiri agricole

SPERANȚE pentru 2018. Nicolae Sitaru, LAPAR: Rezerva de apă din sol este SATISFĂCĂTOARE. Sperăm la PRODUCȚII BUNE!

Grâul a pornit bine, rezerva de apă din sol este la un nivel satisfăcător la acest moment, condiții care favorizează intrarea agricultorilor în 2018.

Fermierul Nicolaea Sitaru, președinte al Asociației Producătorilor Agricoli din Ialomița și vicepreședinte LAPAR – Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, le urează tuturor celor care fac agricultură să aibă parte de sănătate, bucurii și împlinirea tuturor dorințelor!

2017 a fost pentru județul Ialomița un an agricol bun în care fermierii au realizat producții bune, în special la porumb, soia, grâu. Prețurile produselor agricole în 2017 au fost moderate spre mici, dar având în vedere nivelul producțiilor, a fost un an agricol bun. De la 2018 avem speranțe pentru că grâul a pornit bine, pentru că până la ora asta rezerva de umiditate în sol este satisfăcătoare, și avem așteptări bune și de la 2018. Sperăm că și în 2018 și în anii viitori să avem o perioadă bună și să realizăm producții bune. Și profit de această ocazie de a ura tuturor producătorilor agricoli din județul Ialomița și din țară multă multă sănătate, bucurii și împlinirea tuturor dorințelor”, este mesajul de final de an, la ceas de sărbătoare, pe care vicepreședintele LAPAR, Nicolae Sitaru, îl transmite prin intermediul Agrointeligența – www.agrointel.ro.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu