Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

APIA, ANUNȚ OFICIAL! Banii plătiți FERMIERILOR pentru SUBVENȚIILE PE TEREN ȘI ANIMALE!

APIA – comunicat oficial! Cu câteva zile înainte de încheierea anului, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură  a transmis Agrointeligența – www.agrointel.ro astăzi, miercuri – 27 decembrie, situația plăților efectuate din subvențiile pe 2017 pe fiecare schemă de plată.

Bani în conturi pentru fermieri! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat într-un comunicat remis pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro că a autorizat la plată suma totală de 385,4 milioane euro, reprezentând plata regulară aferentă Campaniei 2017, pentru un număr de 576.220 fermieri care au depus Cerere unică de plată. 

Potrivit sursei citate, din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) s-au plătit 361,2 milioane euro, iar diferența de 24,2 milioane euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și cofinanțare de la Bugetul Național, conform tabelului de mai jos:

De remarcat că agenția de plăți a achitat subvenții pentru o schemă extrem de importantă pentru fermieri, Înverzirea, pentru care au fost virată în conturi suma de 211.472.842,78 de euro.

Reamintim că plăţile finanțate din FEGA se efectuează la cursul de schimb de 4,5993 lei pentru un euro, iar plăţile finanțate din FEADR la cursul de schimb de 4,5390 lei pentru un euro.

APIA face precizarea că începând cu data de 16 octombrie și până în prezent APIA a autorizat la plată pentru Campania 2017 suma totală de 1,345 miliarde euro, reprezentând avans și plată regulară.

Citiți și:

SUBVENȚII APIA: LISTA PE JUDEȚE a CRESCĂTORILOR DE OVINE care au INTRAT LA PLATA FINALĂ!

Subvenții APIA: Când vor intra LA PLATĂ FERMIERII CARE AU FOST LA CONTROL ȘI TELEDETECȚIE!

O nouă LISTĂ CU FERMIERI – DEBLOCATĂ DE APIA. Cine intră la PLATA FINALĂ ÎN ACESTE ZILE!

VESTE URIAȘĂ pentru OIERI! Sprijinul Cuplat (SCZ) a fost RECALCULAT! Cuantumul FINAL plătit de APIA: 25,02 EURO/CAP DE OVINĂ!

PLĂȚI APIA 2018: Lista cu SUBVENȚIILE AGRICOLE care INTRĂ LA PLATĂ ANUL VIITOR!

LISTA CU TOATE CUANTUMURILE SUBVENȚIILOR APIA 2017


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


12 comentarii

  1. De ce nu se pomenesti nimic despre subventia de la porc. Ne-am saturat de oaie ,capra,vaca de carne,vaca de lapte.Unde este consumul mai mare ? Ne mintiti in continuare nemernicilor .

  2. Minciuni.Ei chiar isi bat joc de noi.Nu au intrat niciun ban! Exact ca si bani de la motorina trinestrul trei .Cred ca singura sansa sa schimbam ceva este sa mergem toti cu mic cu mare la Bucuresti sa intram peste ei .

  3. Copii,trebuie xsa iesiti in strada la protest nu mai stati in camp la munca pentru ca DAEA ne batjocoreste,ne spune ca ne da 70 la suta si ne manjeste cu40-45 ,acumspune ca ne-a bagat in inverzirea,cui,cand,la mine nimicRUSINE,stiu ca nu le pasa,deci sa iesim la protest

  4. Subventiile astea au luat mintea asa zisilor fermieri. Astea sunt ajutoare sociala bani nemunciti acordati fara niste reguli. Cine depune niste documente la Apia primeste subventii si ajutoare de tot felul in valoare de zeci de mii de euro care acesti bani nu ajung in agricultura. Criteriile de acordare a subventiilor lipsesc cu desavarsire si au atras in agricultura numai mafioti speculanti bisnitari iar omul de la tara a fost silit sa le dea acestor mizerii terenul in arenda in schimbul unei arende mizerabile. Sper ca autoritatile statului sa se trezeasca si sa puna ordine in agricultura.

    1. Ai facut agricultura sa vezi cu ce se mananca?E usor sa vb. cand habar nu ai ce inseamna sa lucrezi pamantul si sa cresti animale..Va treziti unii vorbind..

Scrie un comentariu