Reţete de marketing

Vedeta TVR Iuliana Tudor este noua imagine ROMVAC

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii ”O dată-n viață”, Iuliana Tudor a devenit, oficial, imaginea ROMVAC, cel mai important producător autohton de de vaccinuri și de tratamente veterinare. Vedeta TVR a fost prezentă astăzi la deschiderea târgului PetExpo 2013, unde ROMVAC este prezentă cu un stand propriu și unde compania a organizat și un seminar pentru 300 de medici veterinari.

”Am acceptat onorată să devin imaginea ROMVAC. Iubesc animalele și știu cât de important este să ai grijă de ele și de sănătatea lor. Totodată, compania ROMVAC este, de 6 sezoane, partener fidel și sponsor al emisiunii O dată-n viață. Așa am ajuns să cunosc foarte bine produsele lor și era normal ca atunci când mi s-a făcut propunerea de a deveni imaginea ROMVAC, să accept fără ezitare. Am încredere în toate tratamentele și vaccinurile ROMVAC recomandate de experiența de patru decenii a laboratoarelor și a specialiștilor din Voluntari”, a declarat Iuliana Tudor.

Colaborarea ROMVAC cu Iuliana Tudor a fost făcută publică astăzi, 31 mai 2013, în prezența a peste 300 de medici veterinari. Aceștia au participat la un seminar în care specialiștii companiei au prezentat noutățile ROMVAC, dar și cum se administrează corect tratamentele și vaccinurile 100% românești.

”În emisiunea sa, doamna Iuliana Tudor a prezentat până acum tratamentele pentru animalele de casă, Parakill și Paracan. Gama noastră de medicamente și de vaccinuri cu uz veterinar este mult mai mare și, de aceea, periodic, organizăm prezentări pentru medici și pentru toți partenerii noștri. Informații complete oferim și pe site-ul nostru, la punctele de distribuție și în farmaciile ROMVAC din țară și din Capitală”, a declarat Constantin Chiurciu, director general și acționar al ROMVAC Company.

ic parakillromvac 1 familia chiurchiu romvac stand romvac public medici prezentare romvac iuliana tudor interviu iuliana tudor discurs


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!