Reţete de marketingŞtiri agricoleUtilaje și tehnologii

PROFESIONIȘTII RAPIȚEI RAPOOL. Decizii pentru TEHNOLOGIA DE CULTURĂ din acest an!

VEZI GALERIA | 3 POZE

Compania RAPOOL continuă competiția PROFESIONIȘTII RAPIȚEI. Producătorul de sămânță anunță că fermierii care au intrat în concursul de tehnologii s-au reunit pentru a stabili împreună care sunt următorii pași pentru loturile însămânțate în toamnă cu hibrizi RAPOOL.

Loturi de rapiță RAPOOL sunt localizate în acest an la ferma Agromec Vișina din județul Olt. Dintre fermierii care și-au înscris tehnologiile în competiție se află și Ștefan Stănescu, administratorul exploatației din Oltenia.

După ieșirea din iarnă, prima întâlnire a fermierilor din concurs a avut loc miercuri, pe 11 aprilie. Evaluarea loturilor a avut o importanță deosebită deoarece vine la o săptămână după prima erbicidare de primăvară.

”În cadrul acestei întâlniri s-au luat decizile pentru tehnologia culturii de rapiță pentru primavară. Îi mulțumim fermierului Ștefan Stănescu, Agromec Vișina, pentru suportul acordat și implicarea în acest proiect inovativ. De asemenea, mulțumim fermierilor pentru timpul acordat și pentru implicarea de care dau dovadă”, a declarat ing. Mihaela Radu, Manager de Produs RAPOOL Ring România și Director de Marketing SAATEN-UNION România.

Vă reamintim că anul trecut, RAPOOL a organizat în premieră competiția PROFESIONIȘTII RAPIȚEI. Prima ediție a concursului a avut loc la ferma JD Agro Cocora, în județul Ialomița, și a reunit tehnologiile a nouă dintre cei mai iscusiți cultivatori de rapiță din România.

Citiți și:

Temperaturile scăzute au afectat CULTURA DE RAPIȚĂ? RAPOOL găsește SOLUȚIA!

RAPOOL ANUNȚĂ: Competiția CAMPIONII RAPIȚEI continuă în OLTENIA, LA AGROMEC VIȘINA!

Hibridul de rapiță RAPOOL și TEHNOLOGIA COMPLETĂ care i-au adus lui ANTON CORNEL un PROFIT DE PESTE 4.000 LEI/HA!

PRODUCȚIILE obținute de fermierii din CONCURSUL RAPOOL pentru CEA MAI BUNĂ TEHNOLOGIE LA RAPIȚĂ!

Cele NOUĂ TEHNOLOGII DE CULTURĂ A RAPIȚEI aplicate de fermierii care participă la CONCURSUL RAPOOL-BASF

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!