Ştiri agricoleVremea

ÎN VIGOARE DE MÂINE! COD GALBEN DE PLOI pentru 22 DE JUDEȚE!

Foto: Facebook.com/Grupul Furtuni România

Anunț de ultimă oră al meteorologilor! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că în intervalul 15 mai, ora 12 – 16 mai, ora 14.00, mai multe județe ale țării se află sub Cod Galben de ploi. Cantitățile de apă vor depăși frecvent 15…25 l/mp.

Potivit meteorologilor, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Județele vizate sunt: Satu-Mare, Maramureș, Suceava, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Cluj, Bihor, Arad, Alba, Sibiu, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Hunedoara, Argeș, Vâlcea, Gorj, Caraș-Severin, Olt, Dolj, Mehedinți.

În seara zilei de marți (15 mai) și în noaptea de marți spre miercuri (15/16 mai) în Oltenia, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, vestul și nordul Munteniei și în zona de munte a Banatului și Crișanei va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!