Primește revista gratuită Promovează afacerea ta Despre noi și contact
CATEGORII PRODUSE ARTICOLE EXTERNE AUTORI ARHIVĂ

IERI 21:55 MEGA-PROTESTUL fermierilor a intrat ÎN LINIE DREAPTĂ. Laurențiu Baciu, LAPAR: ”Ne-am săturat de DISCUȚII, ne trebuie SOLUȚII”

IERI 21:21 STROPIRI LA VIȚA DE VIE: Tratamente de sezon ce combat MANA și FĂINAREA, dar și ACARIENII și MOLIILE STRUGURILOR

IERI 17:54 S-a schimbat ORDINUL SUBVENȚIILOR! Ce fermieri încasează PLĂȚI DUBLE după noile modificări?

Cel mai ieftin solar din România costă 275 de euro și poate fi livrat oriunde în țară

cel mai vandut

De trei ani încoace, bucureșteanul George Bunda le face concurență serioasă firmelor care activează pe piața solariilor din România. Acesta a găsit o formulă simplă de a le oferi cultivatorilor de legume sau flori solarii foarte ieftine, structuri complete ce includ și sistemele de irigații. Prețul unui solar pleacă de la 1.210 lei și ajunge la 4.390 de lei.

“Eu am încercat să găsesc cel mai bun raport calitate-preț. Am ales componente românești și am completat doar cu arcadele zincate aduse din Germania. Folia provine de la un producător român și este de 150 microni, cu protecție UV. Și restul componentelor sunt procurate de la producători autohtoni, respectiv instalația de irigații, șuruburi, robineți sau garnituri”, ne-a declarat inginerul George Bunda care conduce o afacere localizată aproape de București, în Tâncăbești.

Cel mai ieftin solar 1.210 de lei, cel mai scump 4.390 lei

Cel mai ieftin solar comercializat de George Bunda are 40 de metri pătrați și costă 1.210 lei – echivalentul a 275 de euro, având o lungime de 10 metri, 4 metri deschidere și 2,6 metri înălțime. Pachetul numit sugestiv “mini” mai conține 6 arcade zincate din import special concepute pentru solare, 12 picioare susținere 42 mm de 1 m lungime, șuruburi autoforante zincate pentru prinderea arcadelor în picioarele de susținere, șuruburi autoforante zincate pentru prinderea stacheților de legătură între arce, coloana distribuție apă 4,5 m lungime, 7 coloane picurare x 10 m lungime, robineți, garnituri.

În opoziție, cel mai scump solar din oferta afacerii lui Bunda are 96 de metri pătrați și se vinde cu 4.390 lei. Acesta are 24 de metri lungime, 4 metri lățime, 2,60 metri înălțime și vine cu folie 150 microni cu protecție UV, cu uși de aerisire pe capete, sârme de agățare și sistem de picurare inclus (distribuitor de apă, robineți, coloane și dopuri). “Acest tip de solar poate fi adaptat și pentru o lungime mai mare de 96 m² dar prețul crește cu 150 de lei/m liniar”, ne-a explicat producătorul, precizând că la acest model se asigură și montajul.

cel mai vândut

Cel mai vândut solar costă 1.540 de lei

Cel mai vândut produs din portofoliul furnizorului român de solarii nu este nici cel mai ieftin, nici cel mai scump. Este vorba despre un solar complet, după cum spune George Bunda, care costă 1.540 de lei.

“Solarul are 10 m lungime, 4 m deschidere și 2,6 m înălțime. Are câteva dotări în plus față de cel mai ieftin solar de la noi, dar, în mare, pachetul conține aceleași componente, inclusiv sistemul de irigat”, ne-a explicat George Bunda.

Bucureșteanul spune că în ciuda faptului că solariile sale sunt cele mai ieftine de pe piață, acestea sunt și rezistente. ”În anul 2012, când a fost o iarnă foarte grea, noi am avut doar două avarii la solarii. Le-am tratat cu seriozitate, am trimis mașina cu doi ingineri și le-am pus pe picioare la loc. Restul, de la alți furnizori erau căzute în mare parte”, ne-a mai explicat George Bunda.

cel mai ieftin solar

Producătorul de solarii de abia face față cererilor

Cu așa oferte, George Bunda ”a spart” piața, iar comenzile se țin lanț. Câștigă la cantitate mai mult decât dacă ar fi pus prețuri mari și ar fi avut vânzări mult mai mici.

“Momentan nu reușesc să fac față cererilor, sunt în urmă cu livrările. Încerc să onorez toate comenzile astfel încât să ajungă la cultivatori cel mai curând în două săptămâni. Sigur că plasăm comenzile în ordine cronologică, dar cam acesta ar fi timpul în care ne putem încadra”, spune Bunda.

Fermierul își ridică singur solarul după schița oferită în pachet

De subliniat că spre deosebire de alți producători care vând solarii foarte ieftine, așa cum este coreeanul Lee Eun Haeng care vinde structuri aduse din Asia și pe care le predă ”la cheie”, George Bunda nu asigură nici montajul, nici transportul echipamentelor. Ridicarea solarului o face clientul pe cont propriu, după o schiță și domentație primită la pachet, în timp ce transportul îl costă 100 de lei.

”Vreau să specific că cei care comandă nu primesc coletul acasă, ci trebuie să meargă la sediul firmei de curierat din orașul de reședință pentru că până în momentul de față nu am găsit niciun curier care să se complice cu pachete lungi de peste 4 metri și cu o greutate care depășește 50 de kilograme. Bineînțeles, clienții pot veni să ridice pachetul și direct sau să îl vadă montat la sediul nostru din Snagov unde producem și bulbi de flori. Acolo pot vedea exact cum funcționează sistemele noastre de solarii pentru că și noi folosim, cum este și normal, aceleași structuri”, ne-a mai spus producătorul.

Datele de contact și oferta de solarii a domnului George Bunda pot fi consultate pe BulbiRomânia.ro

Nu aruncaţi PET-urile! Sere, solarii şi case din cel mai comun deşeu produs de gospodăriile din România

nuca

Plantația de nuci forestieri – afacerea cu care îți faci copiii milionari în euro. Ai nevoie de doar două hectare de teren și 6.000 de euro!

cai-curtici-1-evz

Ultimul CAP din România plăteşte tractoriştii cu 2000 de euro şi n-are an fără profit de măcar un milion

michael-liebscher

Nemţii cultivă pământul lăsat pârloagă de români. Doi tineri din Hanovra se îmbogăţesc la Fălticeni

Cel mai ieftin schimb valutar în cont Cum să cumperi din SUA, mai ieftin Cel mai ieftin transfer de bani internațional
 1. Vreau si telefonul d-lui George Bunda ! Al meu : 0744 21 87 41

  RĂSPUNDE
 2. Va rog frumos vreau si eu nr de telefon al d-luiGeorge Bunda al meu este 0731906410 va multumesc.

  RĂSPUNDE
 3. Aici gasiti datele domnului Bunda!

  http://www.bulbiromania.ro/Solarii

  RĂSPUNDE
 4. Bun, bun. Noi il credem pe cuvand mai ales daca stimabilul domn ne explica si pe unde se face aerisirea solarului ca din imagini nu se prea vede. Sa nu n e spuna ca se face pe la capete ca eu nu-l cred.

  RĂSPUNDE
 5. În titlu scrie „poate fi livrat oriunde în ţară”, în articol „în oraşul de reşedinţă”… De reşedinţă de judeţ? Sau de reşedinţă al ţăranului care vrea să-şi cumpere solar? Oricum, tot nu corespunde cu titlul, dar măcar ne lămurim şi noi. Mai ales noi, ăştia de la ţară, care nu avem oraş de reşedinţă…
  P.S. Sper că nu toate datele din articol sunt la fel de corecte şi coerente ca problema distribuirii…

  RĂSPUNDE
 6. Aș dori și eu un solar la 1540lei vă mulțumesc

  RĂSPUNDE
 7. Buna ziua,eu as vrea sa stiu daca se poate face si mai mic de lungime undeva la 6 metri

  RĂSPUNDE
 8. Buna ziua as dori si eu un solar la pretul de 1540 ron cum il pot cumpara? E real?

  RĂSPUNDE
 9. Pt. cei ce,și doresc solarii. De ce nu va faceți singuri din țeavă de PPR din aceea folosită la instalațiile de apă? Eu am făcut o încercare și am ajuns la!concluzia ca este cel mai bun pt o gospodărie. Nu ruginește, se construiește în familie, e adevărat ca trebuie o plită de politizare dar sint ieftine și se merită achiziționarea uneia pt construcția solarului. Îl am învelit de 2 ani și dacă n,aș fi avut un ,,defect de fabricație,, e normal pt un experiment, cred ca !ar fi rezistat mai mult de 4 ani folia. Am cumpărat de calitate bună. Pt cei ce doresc amănunte , gratuit ca m,am saturat de ,,consultanță,, pot să,mi dea telefon. Le ofer toate detaliile, deoarece nu am făcut un video cu solarul, lipsă de timp. Nr de țel. 0244\485281. Seara și dimineața în fiecare zi lucrătoare. Repet, nu cer absolut nimic pt detalii și nu e capcană. De ce să da,ți banii pe ceva care e revândut, dacă puteți să va construiți singuri? Mărimea e după dorință fiecăruia. La mine are 9m lungime,5m lățime și 2,75m înălțime și mă gindesc să,l mai lungesc 3m. Sănătate și putere de muncă!!

  RĂSPUNDE
 10. BUNA ASI DORI SI EU O IFORMATIE LEGATA DE SOLAR PT ARCADE DE PPER.CAT TREBUIE SA AIVA BARA LUNGIME

  RĂSPUNDE
 11. Buna ziua,
  Cu respect va rog sa mi comunicări diametru ppr utilizat si modalitatea de prindere de sol. Va multumesc

  RĂSPUNDE
 12. va salut,as dori sa-mi spuneti ce diametru are ppr utilizat si cum se executa prinderea de sol.Va multumesc foarte mult.

  RĂSPUNDE
 13. Domnule Cilian cat a costat construcția solarului la mărimea pe care ați spus ca o are?as vrea sa stiu pentru ca doresc si eu sa fac unul la fel.

  RĂSPUNDE
NUME (necesar)
E-MAIL (nu va fi publicat)
WEBSITE (opţional)
ABONAMENTE CONTACT PUBLICITATE TERMENI ȘI CONDIȚII COOKIES