• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Ești fan JOHN DEERE? Ce evenimente IPSO Agricultură NU TREBUIE SĂ RATEZI în 2017!

  Gabriela Gimbășanu -

  Un an plin de evenimente îi așteaptă pe toți fermierii, iar cei care sunt fani ai utilajelor agricole marca John Deere au motive în plus să se bucure de noutăți în domeniul tehnicii agricole. În cadrul conferinței de presă organizată vineri la sediul IPSO Agricultură din Mogoșoaia, Mădălina Pietrăreanu, directorul de Finanțare și Comunicare, a fost cea care a marcat datele și evenimentele importante pe care le pregătesc pentru perioada următoare.

  Madalina Pietrareanu IPSO Agricultura
  Mădălina Pietrăreanu, directorul de Finanțare și Comunicare, alături de Arnaud Van Strien, directorul Polului Agricol IPSO Agricultură România, Ungaria și Croația

  ”Anul 2016 a fost unul special pentru noi, un an plin, greu și unul aniversar. Vrem să mulțumim pentru susținerea de care ne-am bucurat anul trecut. Am avut extrem de multe evenimente anul trecut, cred că au fost în jur de 50. Aș vrea să pun pe agendă ce ne așteaptă în perioada următoare. Nu vreau să menționez târgurile celebre, unde cel mai probabil vom fi prezenți. Vreau doar să menționez câteva dintre proiectele noastre, le punem pe agendă și vom veni cu detalii la momentul potrivit”, a spus Mădălina Pietrăreanu, directorul de Finanțare și Comunicare IPSO Agricultură.

  Evenimente IPSO Agricultura

  26 februarie – Conferință la Târgul SIMA de la Paris

  Pentru luna februarie se anunță un prim-eveniment în cadrul târgului internațional SIMA, de la Paris, unde compania parteneră Kuhn va susține o conferință de presă la standul propriu ce este amplasat în hala 5A, zonele E+G, stand nr.032.

  ”Pentru cei care vor participa la târgul SIMA, în data de 26 februarie, la ora 15.00, Kuhn va avea o conferință de presă la standul lor. Pe măsură ce vom primi detalii și de la ceilalți producători vă voi ține la curent”, a anunțat directorul de Finanțare și Comunicare al IPSO Agricultură, companie care are în portofoliu branduri precum John Deere, Kuhn, Bednar sau Manitou.

  Martie 2017- inaugurarea sediului de la Fetești

  Cu o experiență de 20 de ani în domeniul agriculturii și 400 de angajați în 8 centre regionale în 2016, IPSO Agricultură continuă să se extindă. Anul trecut a inaugurat trei sedii regionale la Roman, Alexandria și Buzău, iar acum se pregătește inaugurarea sediului de la Fetești.

  ”Încă nu avem o dată stabilită, vorbim de luna martie și în funcție de programul conducerii, ne vom sincroniza agendele în așa fel încât să stabilim o dată care să fie convenabilă pentru toți. Sediul de la Fetești a fost modernizat și va include birouri, atelier de service și o magazie de piese de schimb”, ne-a spus directorul de Finanțare și Comunicare.

  20-24 martie – PowrSpray Tour

  PowrSpray Demo Tour va avea loc în perioada 20-24 martie în două locații din țară și unde fermierii vor avea ocazia să vadă la treabă autopropulsatul european John Deere R4050i.

  Philippe Astoin
  Philippe Astoin, directorul de Marketing IPSO Agricultură

  ”Vom testa împreună cu John Deere sprayer-ul european R4050i. Demonstrația se va face în două locații, dar încă nu am definitivat zonele agricole. Ideea este să testăm autopropulsatul european John Deere R4050i, care are un bazin mare de 5.000 litri și are o rampă de carbon de 36 până la 52 de metri. Suntem curioși cum se va prezenta în câmp, mai ales că este singurul model cu o rampă care poate ajunge până la 52 de metri”, ne-a vorbit Philippe Astoin, directorul de Marketing IPSO Agricultură.

  Citiți și:

  IPSO Agricultură – VÂNZĂRI SPECTACULOASE în 2016: 700 de tractoare, 140 de combine și 900 de implemente

  IPSO Agricultură investește 15 milioane de euro în extinderea rețelei de dealeri și modernizarea punctelor de lucru

  Noul sediu IPSO de la Mogoșoaia: 300.000 de hectare, ”prezente” la inaugurarea investiției


  Te-ar mai putea interesa

  Claudiu și Gabriel Muntean au dezvoltat ciupercăria de pleurotus înființată de părinți Ce alegem pentru producții mai mari Calciprill® sau Sulfoprill®? Naturevo le răspunde fermierilor Anul chibzuinței pentru fermieri. Prețuri anunțate pentru viitoarea recoltă de cereale Agrana cere limitarea importurilor de zahăr din Ucraina BASF a dat startul simpozioanelor de iarnă alături de fermieri!

  Ultimele știri

  Ministrul Barbu cere Consiliului Concurenței să verifice practica produselor marcă proprie Incendii pornite de la panouri solare. Care este greșeală făcută la montarea acestora Cât grâu și porumb din Ucraina au intrat în fiecare lună în țară – cifrele oficiale Ionuț Lupu a fost demis din funcția de director general al APIA Cuantum APIA pentru ANTZ ovine/caprine: 4,82 euro pe cap de animal